Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.Δωρεές στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση για αστέγους του λιμανιο

ΑΣΤΕΓΟΙΝέες δωρεές προς την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, προκειμένου να διανεμηθούν στους άστεγους του Λιμανιού του Πειραιά

Οι εταιρίες ΜΕΓΑ Α.Ε. και ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, στα πλαίσια της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αναλογιζόμενοι τις δύσκολες συνθήκες διαβίωση των άστεγων στο Λιμάνι του Πειραιά, προσέφεραν στην είδη προσωπικής-ατομικής υγιεινής και νερά-αναψυκτικά αντίστοιχα.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί του Προγράμματος “Social Innovation Piraeus” για ένα ακόμη καλοκαίρι, μέσα από τις εβδομαδιαίες δράσεις Streetwork, αναλαμβάνουν να διανείμουν βασικά καταναλωτικά αγαθά σε άστεγο πληθυσμό, προκειμένου να υπάρξει μία ανάσα δροσιάς τις ημέρες που οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε:

«Δεν ξεχνούμε κανέναν, καθόλη τη διάρκεια του έτους και προσπαθούμε να καλύπτουμε διαρκώς, βασικές ανάγκες συμπολιτών μας, που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Η ισχυρή κοινωνική αλυσίδα της ΚΟ.Δ.Ε.Π. αποκτά καθημερινά νέους κρίκους δωρητών και εθελοντών, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη δυνατότητα άμεσων και στοχευμένων  παρεμβάσεων.

Καλώ με αυτήν την ευκαιρία και άλλες εταιρίες εντός και εκτός Πειραιά, αλλά και νέους εθελοντές, να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια της ΚΟ.Δ.Ε.Π., μια οικογένεια αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *