Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.Καθαρισμός και Εξωραϊσμός πλατείας Φρεαττύδας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ2Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις επιχειρήσεις καθαρισμού σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης, προκειμένου να είναι ο Πειραιάς όσο γίνεται πιο καθαρός.

Συνεργεία από την υπηρεσία καθαριότητας βρέθηκαν στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα και συγκεκριμένα στην πλατεία Φρεαττύδας, στον χώρο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, όπου πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού.

Καθάρισαν και έπλυναν την πλατεία, τα πεζοδρόμια, τους κάδους, αφαίρεσαν γκράφιτι, προχώρησαν σε καθαρισμό και βάψιμο σε τοιχία, προστατευτικά κάγκελα και γενικότερα σε όλους τους χώρους γύρω από την πλατεία.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Η προσπάθειά μας για έναν πιο καθαρό Πειραιά συνεχίζεται καθημερινά με στοχευμένες επιχειρήσεις σε πλατείες, πεζόδρομους, πάρκα στο κέντρο και στις γειτονιές. Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Για τον λόγο αυτό, θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε, έχοντας ως κύριο μέλημα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε: «Είναι μία περιοχή η οποία έπρεπε να πλυθεί και να εξωραϊστεί, καθώς υπάρχουν συνάνθρωποί  μας που δεν σέβονται τον δημόσιο χώρο. Είχαν βάψει με γκράφιτι και συνθήματα όλα τα τοιχία περιμετρικά της  πλατείας και της μαρίνας, οπότε κρίθηκε αναγκαία αυτή η παρέμβαση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *