Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.«Κολυμπάμε για τη ζωή» Σκυταλοδρομία αγάπης στις Ημέρες Θάλασσας

οπανΔηλώσεις συμμετοχής έως 3 Ιουνίου στο www.opanpireas.gr

Με τη συμμετοχή των πρωταθλητριών Ευρώπης, της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, που είναι οι πρέσβειρες της φετινής διοργάνωσης, του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη, ο οποίος θα κολυμπήσει για 2η χρονιά και πλήθους διακεκριμένων αθλητών του υγρού στίβου, θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά το «Κολυμπάμε για τη ζωή», συνεχίζοντας την ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς που δημιούργησαν πέρυσι εκατοντάδες αθλητές και απλοί πολίτες.

Η σκυταλοδρομία κολύμβησης που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για 2η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας έχει ως στόχο την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Η σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στα Βοτσαλάκια.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί να κολυμπήσει ο καθένας, αθλητής ή μη. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο site του Ο.Π.Α.Ν. www.opanpireas.gr έως και την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021. Θα καταρτιστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα κολύμβησης, έτσι ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει, με οποιοδήποτε ποσό, στο έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Πληροφορίες: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά 210-4137-708, 210-4177-389, 210-4136-355.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *