Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.Παρεμβάσεις για περισσότερο πράσινο

καρακατσάνη 1Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται σε όλη την πόλη οι σημαντικές παρεμβάσεις και δράσεις της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, υπό την καθοδήγηση του δημάρχου Πειραιά και της αρμόδιας Αντιδημάρχου, κ. Αντωνίας Καρακατσάνη με στόχο οι εργασίες καλλωπισμού και κλαδέματος του πρασίνου από την αρμόδια υπηρεσία να αλλάξουν την όψη του Πειραιά.

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, συνεχίζει την διαρκή προσπάθεια για την αναβάθμιση και τον καλλωπισμό της πόλης με σημαντικές παρεμβάσεις σε υφιστάμενους αλλά και νέους χώρους πρασίνου. Τον τελευταίο καιρό έχει δοθεί εξάλλου έμφαση από την δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη, στην βελτίωση της εικόνας όλων των δημοτικών κοινοτήτων ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Τα συνεργεία του Δήμου και συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας πρασίνου καθώς και ο επόπτης της υπηρεσίας, κ. Νικόλαος Παπασταμάτης, συνεχίζουν τις παρεμβάσεις σε όλη την έκταση των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς καθημερινά πλέον πραγματοποιούνται εργασίες ευπρεπισμού, αποκατάστασης φθορών και καλλωπισμού.

Η Αντιδήμαρχος Αντωνία Καρακατσάνη δήλωσε σχετικά ότι οι παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς γίνεται προσπάθεια κάθε ημέρα να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης, λύνοντας παράλληλα προβλήματα στις κοινότητες αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη δυνατότητα.

Οι παρεμβάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο Πάρκο Δηλαβέρη (Ε΄ Κοινότητα), στην οδό Κανελλοπούλου (Γ΄ Κοινότητα) , στα παρτέρια της Ακτής Θεμιστοκλέους και Μαρίας Χατζηκυριακου  επί της οδού Σπ. Λάμπρου και Σοφοκλέους, στις οδούς, Ηροδότου 75, Γ. θεοτόκη 127,Αντ.θεοχάρη και Σπ.Τρικούπη(Α’ Δημοτική κοινότητα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *