Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη

ΚΑΛΑΝΤΑ1Τα Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα, καθώς και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες άκουσε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου και την Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΚΑΛΑΝΤΑ2Τα κάλαντα μαζί με τον Δήμαρχο άκουσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Αβραμίδης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης και o Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Όπως κάθε χρόνο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ακούσαμε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Φιλαρμονική μας, η οποία με τις εορταστικές της μελωδίες στέλνει μηνύματα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας, σε μια δύσκολη εποχή εξαιτίας της πανδημίας. Επίσης, ακούσαμε τα κάλαντα και από την Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ», τους οποίους και ευχαριστώ για την παρουσία τους. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία».

Στο τέλος, η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» κ. Δήμητρα Κούβαρη, συνοδευόμενη από παιδιά της Ένωσης, προσέφερε στον κ. Μώραλη παραδοσιακά προϊόντα της Μάνης, καθώς και το ημερολόγιο του 2022, που εξέδωσε η Ένωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *