Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά

Δήμος ΠειραιάΔημοτικό Συμβούλιο Τετάρτη 3-2-2021 και ώρα 15:30,

Με τηλεδιάσκεψη

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Συζήτηση – ενημέρωση για τη διαχείριση απορριμμάτων Πειραιά.
  2. Εισήγηση  γνωμοδότησης   για την έγκριση   περιβαλλοντικών όρων  της   μελέτης  με τίτλο: “Κτιριακό Συγκρότημα Εμπορικής Χρήσης με Υπόγειο Πάρκινγκ” της εταιρίας Develco  Εκμετάλλευση Ακινήτων Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία.

Εισηγήτρια: Καρακατσάνη Αντωνία

 

  1. Ορισμός του μονίμου υπαλλήλου του Δήμου Πειραιά Αποστόλου Ιωάννη του Εμμανουήλ, ως υπεύθυνου λογαριασμού της χρηματοδότησης για το έργο: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2021 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Εισηγήτρια: Γλύκα – Χαρβαλάκου Αθηνά

 

  1. Έγκριση ή μη των αποφάσεων της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών, από τη συνεδρίαση  που πραγματοποιήθηκε στις 21-01-2021,   σύμφωνα με τις οποίες συμβιβάστηκαν δύο υπόχρεοι για παραβάσεις αυθαίρετης χρήσης κοινόχρηστων χώρων του έτους 2018.

Εισηγητής: Καψοκόλης Γρηγόριος

 

  1. Έγκριση της τέλεσης του Μνημοσύνου των 63 πεσόντων αεροπόρων μας, με το C-130 748 στο όρος Όρθρυς (5-2-1991), που θα τελεσθεί στο μνημείο που βρίσκεται στην Πλατεία “Ηρώων Αεροπόρων και Πεσόντων C-130” στον Πειραιά.

Εισηγήτρια: Ζαρακέλη Ανδριάνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *