Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.Legends 2004 Youth Cup αθλητική διοργάνωση για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου  στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου

1Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά φιλοξενεί το Legends 2004 Youth Cup το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά.

 

Το Legends 2004 Youth Cup είναι ένα mentoring event προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, μια διαδραστική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12. Μία πολύτιμη εμπειρία,  η οποία θα λειτουργήσει ως οδηγός για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών, εντός και εκτός αθλητισμού.

Σε κάθε Legends 2004 Youth Cup συμμετέχουν οκτώ Ακαδημίες αγοριών και δύο Ακαδημίες κοριτσιών, προσεκτικά επιλεγμένες από τους ίδιους τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Για το 2021, προγραμματίστηκαν έξι διοργανώσεις σε έξι διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και συγκεκριμένα  στις πόλεις του Αγρινίου, της Θεσσαλονίκης, της Αλεξανδρούπολης, της Αθήνας, του Πειραιά και του Ρεθύμνου. Οι τέσσερις πρώτες διοργανώσεις στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία, φιλοξενώντας περισσότερα από 800 παιδιά.

 

H Αστική Μη Kερδοσκοπική Εταιρεία Champions For Life και τα μέλη των Legends 2004, θα βρεθούν για ακόμη μία φορά στο πλευρό των μικρών αθλητών ως μέντορες, καθοδηγώντας τους μέσα από μια σειρά δράσεων που περιλαμβάνουν θεωρητικό και αγωνιστικό μέρος, διδάσκοντάς τους τον σωστό τρόπο προπόνησης, μυστικά του αθλήματος, αλλά κυρίως τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία τους.

Όλα τα Legends 2004 Youth Cups διοργανώνονται από την Champions For Life ΑΜΚΕ, πάντα με την υποστήριξη και την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *