Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Περάματος.Επιτυχημένη συνάντηση Αντιδημάρχου Θ. Τερζή με τα σωματεία της πόλης

τερζήςΟ Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Περάματος Θοδωρής Τερζής συναντήθηκε την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 με τα Διοικητικά Συμβούλια των αθλητικών σωματείων του Δήμου Περάματος.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα με τον Αντιδήμαρχο να ενημερώνεται για τη λειτουργία, την πορεία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι επικεφαλής των αθλητικών σωματείων έθεσαν στον Αντιδήμαρχο ζητήματα που σχετίζονται με τις επιπτώσεις της καταστροφικής πανδημίας στον αθλητισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι οι υπηρεσίες, ο εξοπλισμός και το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Περάματος θα συμβάλλουν τα μέγιστα για την επίλυση των αιτημάτων τους, ενώ δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λαγουδάκης στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες και στο έργο τους.

Επίσης τους ευχήθηκε «καλή αρχή και καλή δημιουργική χρονιά», ελπίζοντας να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε άλλες δυσάρεστες εξελίξεις εξαιτίας της πανδημίας.

Κατά το τέλος της συνάντησης συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρχουν συχνότερες επαφές των δύο πλευρών, έτσι ώστε μέσω του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων να επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα προς όφελος των αθλητικών σωματείων και των μελών τους, που είναι κάτοικοι του Περάματος και ενδιαφέρονται για την πρόοδο και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη.

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού υπογράμμισε πως η διαρκής στήριξη των αθλητικών συλλόγων της πόλης αποτελεί βούληση της Δημοτικής Αρχής, ενώ λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση και την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών.

Στάθης Γιάπαππας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *