Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Περάματος.Καταπληκτική δουλειά στις Ακαδημίες του Περαμαϊκού

περαμαϊκόςΣυνάντηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Θεόδωρου Τερζή με τον φίλο του και πατριώτη του, τον καλαβρυτινο Γιάννη Μακρόγλου, υπεύθυνο των ακαδημιών του Περαμαϊκού, ο οποίος κάνει καταπληκτική δουλειά στις αθλοπαιδιές.

Ανανεώθηκε η σύμβαση και για τους τρεις διπλωματούχους προπονητές, ενώ έκλεισε συμφωνία με το διπλωματούχο προπονητή, τον κ. Κυπριου Γιάννη, ο οποίος θα ανεβάσει το ηθικό και το αθλητικό επίπεδο του Περαμαϊκού.

Στόχος της ακαδημίας είναι οι αθλητές του κ18 να αναδειχτούν και σε άλλα αναπτυγμένα σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Αττικής.

Τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας διδάσκουν ήθος και προσφέρουν πολλά στους νέους του Περάματος.

Η Δημοτική Αρχή κι εγώ προσωπικά ως Αντιδήμαρχος στηρίζουμε κάθε τους αίτημα, παρά το γεγονός πως το ασφυκτικό δημοσιονομικό πλαίσιο της κεντρικής διοίκησης δεν αφήνει πολλά περιθώρια, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Παρ’ όλα αυτά δουλεύουμε σκληρά, ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους! Ποτέ Δεν ξεχνάμε ότι το Πέραμα πάντα προάγει και εξάγει αθλητισμό και πολιτισμό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *