Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Σαλαμίνας.Σταθερή στην Πολιτική της δέσμευση παραμένει η Δημοτική Αρχή

σαλαμίνα 1 Όπως εξαρχής είχε δηλώσει ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος: «Τα παιδιά μας αξίζουν τις καλύτερες συνθήκες και βήμα βήμα τους τις προσφέρουμε. Τα παιδιά είναι πάντα η πρώτη προτεραιότητα μας»

Έτσι με αμείωτο ενδιαφέρον ο Δήμαρχος Σαλαμίνας μαζί με την Δημοτική Αρχή, προχωρούν στην παράδοση των νέων πιστοποιημένων παιδικών χαρών στο νησί.

Μετά τησαλαμίνα 2ν παράδοση της Παιδικής Χαράς στο Τσάμη και στο Πάρκο των Παλουκίων σειρά είχε στην παράδοση της στο κοινό, η αναμενόμενη και πιστοποιημένη Παιδική Χαρά στο Καματερό.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος παρευρέθηκε στο Καματερό ώστε να την παραδώσει επίσημα στους μικρούς μας φίλους.

Οι πόρτες άνοιξαν στις 19:00 το απόγευμα και η παιδική χαρά αμέσως κατακλύστηκε από μικρούς και μεγάλους.

Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τους κ.κ. Προέδρους, του Δημοτικού Συμβουλίου Λάμπρο Καπαραλιώτη, του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρη Ελευσινιώτη, του Αθλητικού Οργανισμού Θανάση Αλαΐσκα, του Λαογραφικού Μουσείου & Λαϊκής Τέχνης Μπίλλια Ελένη, της Κοινότητας Αμπελακίων Σταυρούλα Μαγιάτη, τους κ.κ. Αντιδημάρχους, Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Κόγια, Αμπελακίων Κώστα Λένη, τον Αντιπρόεδρο Αθλητικού Οργανισμού και Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημάρχου σε θέματα Καθημερινότητας Σωτήρη Νάννο, τις κυρίες Κοινοτικούς Συμβούλους Μαρούσα Νάννου, Ιωάννα Κανάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *