Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Ύδρας..Οικονομική ενίσχυση για την ρήτρα αναπροσαρμογής

ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣTον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα συνάντησε την Πέμπτη 28 Απριλίου ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης.

Ο κ. Κουκουδάκης ζήτησε την οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου για να καλυφθεί το κόστος της Ρήτρας Αναπροσαρμογής των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας της μονάδας αφαλάτωσης.

Όπως επεσήμανε ο Δήμος από το 2014, οπότε μείωσε την τιμή του νερού εφαρμόζοντας σχετική απόφαση της Δημαρχίας Κοτρώνη, δεν έχει προβεί σε καμία αύξηση. Ο κ. Κουκουδάκης υπογράμμισε ότι θεωρεί αδιανόητο ο Δήμος ειδικά αυτή την περίοδο να αναγκαστεί να αυξήσει την τιμή του νερού. Η ρήτρα αναπροσαρμογής για την μονάδα αφαλάτωσης της Ύδρας μόνο για το διάστημα Νοεμβρίου 2021-Μαρτίου 2022 ανέρχεται με το ΦΠΑ 6% σε 74.796,81 Ευρώ!

Ο κ. Πέτσας όπως τόνισε ο κ. Κουκουδάκης τον διαβεβαίωσε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει παρέμβαση από την μεριά του Υπουργείου του. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν επίσης οι αιτήσεις χρηματοδότησης του Δήμου για σειρά έργων για την Ύδρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *