Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ..Μόνιμη παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας

ΑΙΓΙΝΑΣυνάντηση με την μόνιμη παιδίατρο που θα αναλάβει τα καθήκοντά της στο Κέντρο Υγείας Αίγινας από το τέλος του επόμενου μήνα είχε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, παρουσία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Στέλιου Θεριανού και των Αντιδημάρχων κ.κ. Δημήτρη Καραγιάννη και Αντώνη Μούρτζη.

Οι παριστάμενοι καλωσόρισαν τη νέα παιδίατρο και την ενημέρωσαν σχετικά με το πάγιο αίτημα της κοινωνίας της Αίγινας για τον διορισμό παιδιάτρου και τις προσπάθειες που έγιναν για περίπου πέντε χρόνια.

Από την πλευρά του ο Δήμος Αίγινας με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου παρέχει επίδομα στέγασης και σίτισης του παιδιάτρου, δίνοντας ένα κίνητρο και αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την παροχή δωρεάν δημόσιας Υγείας. Η στήριξη και η προσπάθεια θα συνεχιστεί για τον διορισμό κι άλλων ειδικοτήτων ιατρών στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση της 2ης ΔΥΠΕ και τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Ροϊλό, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας, καθώς και όλους όσοι συνέδραμαν με τις ενέργειές τους για την επίτευξη του στόχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *