Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

πειραιάς σήμαΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-

ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ                                       

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ

ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΤΗΛ.: 213 2022144

Email: typos@piraeus.gov.gr
Website: www.piraeus.gov.gr

Πειραιάς,  24/12/2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΖOOM  SANTA – O AΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΑ!

 

v     Δευτέρα 28, Τρίτη 29 & Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

v     Ζωντανή σύνδεση από 16:30 – 19:30

v     Για ραντεβού: καθημερινά στο τηλ: 6907182414

 

Ο Δήμος Πειραιά, φέρνει τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη στο σπίτι σας μέσω της πλατφόρμας Zoom! Ειδικά για εφέτος που λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό το ταξίδι του από τον Βόρειο Πόλο θα είναι δύσκολο, μην τον περιμένετε από την καμινάδα…

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, τα παιδιά – αλλά και τα μεγάλα παιδιά(!!) – θα έχουν τη δυνατότητα για μια ψηφιακή συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη, όπου θα μπορέσουν να εκφράσουν στον αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων την ευχή και την επιθυμία τους για τη νέα χρονιά και να νιώσουν  τη ζεστασιά των Χριστουγέννων.

Επιστρατεύστε tablet, τηλέφωνα, laptop ή υπολογιστές, κάντε κράτηση στο τηλέφωνο 6907182414 για την ημέρα και την ώρα που προτιμάτε και χαρίστε στα παιδιά σας ένα μοναδικό δώρο.

Ο Άγιος Βασίλης και το αγαπημένο του ξωτικόζωντανά από το σπίτι του στον Βόρειο Πόλο θα διηγηθεί ιστορίες για τα ταξίδια του, τα δώρα και θα μοιράσει απλόχερα ευχές, αγάπη και Χριστουγεννιάτικη μαγεία!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *