Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

«Εγώ Κακός δεν Ήμουνα» .Ο Θεοχαράκης για τον Παπαϊωάννου

θεοχαράκης 2Από τους ανθρώπους που εκτιμούμε ιδιαίτερα ο Μαέστρος, Μουσικοσυνθέτης, Δημοσιογράφος και Συλλέκτης Θεοχάρης Θεοχαράκης, που κάθε φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα ωραία άρθρα του και τις γεμάτες αναμνήσεις όμορφες αναφορές του, σε ιστορικές μνήμες που μας σημαδεύουν.

Τον Απρίλιο του 2010, είχε δημοσιεύσει μια ολοσέλιδη αφιέρωση στον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη και δάσκαλο Γιάννη Παπαΐωάννου, με τον τίτλο «Εγώ κακός δεν ήμουνα» και με πολλές αναφορές σε μεγάλες δημιουργίες του που έγιναν σταθμός στο Ελληνικό τραγούδι.

Μπράβο θεοχαράκης 1Χάρη, πάντα να βρίσκεις και να δημοσιεύεις για ανθρώπους και γεγονότα που έγιναν σταθμός και μας διδάσκουν, μας δείχνουν ιστορία, παράγουν ήθος και καλλιεργούν χαρακτήρα.

Είσαι και συ ό ίδιος ένας από αυτούς τους μεγάλους, για τους οποίους γράφεις. Το ακορντεόν σου, η φωνή σου, το ταλέντο σου, είναι πάντα κοντά μας και η προσφορά σου ανεκτίμητη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *