Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ελεύθερη άποψη..ΠΛΙΝΘΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΟΙ….ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΗ…

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑΒομβαρδισμός ειδήσεων! Από της βελόνας την σχισμή, περνά, οποιοσδήποτε έχει σχέση με το ίδρυμα της Κιβωτού, αλλά ευτυχώς, το Άγιο Κράτος μας, πριν ακόμα αποφανθεί η δικαιοσύνη, έλαβε αποφάσεις!

Και επειδή ως γνωστόν οι νομικές διαδικασίες στην Ελλάδα, έχουν βραδύ ρυθμό, αφού τα δικαστήρια και οι δικαστές, αναγκάζονται να ασχολούνται καθημερινά με ένα σωρό υποθέσεις δικομανών πολιτών, που μηνύουν για ψύλλου πήδημα, η υπόθεση της Κιβωτού, πρόκειται να απασχολήσει, για πολλά χρόνια.

Όμως εγώ αισθάνομαι ήσυχη πλέον, αφού το Κράτος αυτό το ηθικό, θα διαχειριστεί πλέον αυτό τον πακτωλό χρήματος, που προέρχεται από τις δωρεές εκείνων, που πολύ συχνά, δεν βοηθούν το γείτονα, που στενάζει να κρατήσει το μαγαζάκι του, αλλά θέλουν τα «Χρήματά» τους να πιάσουν τόπο σε κάτι σίγουρο. Αυτούς που κάνουν χορηγίες για να εκπίπτουν από την Εφορία, αλλά στύβουν τους υπαμειβόμενους εργαζομένους τους. Αυτούς, που οδηγούν ακόμα και τους γονείς και  αδέλφια τους σε βέβαιο ηθικό και σωματικό θάνατο, αλλά κατά τα άλλα κάνουν «αγαθοεργίες», τρέφουν ορφανά και συντηρούν αδέσποτα. Αισθάνομαι δικαιωμένη, που το Κράτος αυτό, το χριστιανικό, που αφήνει τους πολίτες του να πεθάνουν, δίχως σύνταξη, παρακρατώντας τα χρήματά τους για χρόνια, με τη δικαιολογία, ότι «επεξεργάζεται», τα δεδομένα τους, τη στιγμή, που ένα σωρό περιπτώσεις συντάξεων σε μαϊμούδες και πεθαμένους, πέρασαν στο απυρόβλητο, το κράτος αυτό, που έστειλε βορά στα Μνημόνια τη ΔΕΗ, που φτιάχτηκε με τις πολεμικές αποζημιώσεις των Ιταλών και χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, το Κράτος αυτό, που δεν τολμά να αγγίξει κοιτάσματα υδρογονανθράκων, προς ανατολάς και προς νότον, το Κράτος αυτό, που έστειλε στα αζήτητα το χάρτη κοιτασμάτων Ανατολικής Μεσογείου, του Καθηγητή Γεωργίου Ζουγανέλη, που διαρρηγνύει τα ιμάτια του, το Κράτος αυτό, πραγματικά, θα σώσει τους Έλληνες από τα χαρακτηρισθέντα από τηλε-δικαστήρια φωτογραφικά, «κακοποιά στοιχεία» της Κιβωτού και μάλιστα χωρίς δίκη. Το Κράτος, που στέλνει σε ξένα funds την πρώτη κατοικία των Ελλήνων, που ιδιωτικοποιεί τους φόρους και την περιουσία τους, που ανέχθηκε να πεθαίνουν νέοι, εισπνέοντας μονοξείδιο από μαγκάλια, το Χρηματιστήριο, τα αφερέγγυα Ομόλογα, την πάσης φύσεως αφαίμαξη των πολιτών του, το Κράτος αυτό, που στραγγαλίζει την εγχώρια παραγωγικότητα και ευνοεί τους μεταπράτες, τις ξένες επιχειρήσεις και τους δανειστές του, αυτό το Κράτος, με έκανε να κοιμάμαι ήσυχη, αφού επιτέλους, απομακρύνθηκε από τα θέση του δίχως δίκη, ο ιδρυτής της Κιβωτού. Εύγε.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ

Ήταν η εποχή, γύρω στο 1996, που σε ολόκληρο τον κόσμο, είχε ακουστεί η περίπτωση του Βέλγου παιδεραστή και κατά συρροή δολοφόνου Μαρκ Ντιτρού, στην αυλή του οποίου, είχαν βρεθεί θαμμένα κάποια από τα ανήλικα θύματα του. Ο Ντιτρού και η συμμορία του, απήγαγαν, βασάνισαν και εκτέλεσαν τελετουργικά παιδιά, ενώ υπήρξαν ενδείξεις, ότι τελούσαν και ανθωποθυσίες, σε κάποια απόκρυφη οντότητα. Ο Ντιτρού, φαίνεται πως ήταν η κορυφή του παγόβουνου, με ισχυρούς προστάτες, που παρέμειναν στο απυρόβλητο… Πολλοί μάρτυρες, που θα κατέθεταν για την υπόθεση, πάνω από 20 άτομα, πέθαναν μυστηριωδώς, πριν καταθέσουν. Αστυνομικοί, γείτονες, δικηγόροι, δικαστικοί, ο εξομολόγος της συζύγου, υπάλληλοι φορέων, φίλοι και γνωστοί του ζεύγους, που επρόκειτο να καταθέσουν, σκοτώθηκαν με διάφορους τρόπους. Πολλοί «αυτοκτονήθηκαν», απαγχονίστηκαν, διαμελίστηκαν, τράκαραν, δηλητηριάστηκαν, εξαφανίστηκαν… Εντύπωση μάλιστα, προξενούσε και η αμύθητη περιουσία του Marc Dutroux, της οποίας η προέλευση δεν δικαιολογείτο, ενώ διαπιστώθηκε ότι κάθε φορά, που εξαφανιζόταν κάποιο παιδί, γινόταν κατάθεση γενναίου χρηματικού ποσού σε λογαριασμούς της συζύγου και συνεργού του δράστη.

Ευρωπαϊκός «πωληστησμός», είναι αυτός…. Εισάγεται και εξάγεται… Τι να περιμένεις από χώρες, όπου γυναίκες εκδίδονται εκτιθέμενες σε βιτρίνες, σαν αντικείμενα ή σκεύη.

Μια ιστορία, που συγκλόνισε την ωραία κοιμωμένη ανθρωπότητα, που δεν είδε, δεν γνώριζε, δεν κατάλαβε… Ο Ντιτρού βέβαια, ζει και βασιλεύει, εκτίοντας ποινή σε απομόνωση, στις φυλακές του Βελγίου. Αναρωτιέται βέβαια κάθε σώφρων, αν η επαναφορά της θανατικής ποινής, θα είχε νόημα στην περίπτωση παρόμοιων τεράτων, προς παραδειγματισμό λοιπών ανθρωπόμορφων, που δεν πτοούνται με τίποτα, όταν γνωρίζουν ότι δεν θα τιμωρηθούν, αλλά θα εκτίσουν κάποια χρόνια στη φυλακή, τρώγοντας και πίνοντας εις βάρος της κοινωνίας.

Δυστυχώς η άποψη των συγγενών των θυμάτων, δεν θα ακουστεί ποτέ, ούτε η φωνή των φονευθέντων, που σίγησε δια παντός. Όπως και η άποψη των συγγενών των νεαρών γυναικών, που δολοφονήθηκαν από σατανιστές εν Ελλάδι, δεν ακούστηκε από κανένα κανάλι. Ξένος πόνος, δεν μας ενδιαφέρει, ούτε το γεγονός, ότι υπάρχει σατανολατρεία στη χώρα μας, που ωθεί στο έγκλημα.

Η μόνη λύση, τουλάχιστον να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, είναι η συνεχής επιτήρηση, επαγρύπνηση και προειδοποίηση να μην εμπιστεύονται απολύτως κανέναν. Η Ορθόδοξη πίστη και διδασκαλία, έχει δοκιμασθεί πάνω από 2000 χρόνια. Είναι σημαντικό, να πείσουμε τα νέα παιδιά μας, να αποφεύγουν σθεναρά, κάθε παρέκκλιση, αιρέσεις, λατρείες και οτιδήποτε έχει σχέση με υπερφυσική διερεύνηση, έξω από τη διδασκαλία του ηθικού κώδικα της Εκκλησίας μας, που προστατεύει. Η κατάργηση των κατηχητικών σχολείων και η συνεχής ενασχόληση των παιδιών με παροχή στείρας γνώσης, σε τίποτα δεν ωφέλησε παρά στην δημιουργία πειθήνιων πολιτών προς ένα αντιπαραγωγικό, ανθρωποφάγο σύστημα, μακριά από την τροφοδοσία της φύσης, μέσα από την οποία φανερώνεται το έργο του Δημιουργού. Κατάθλιψη, απελπισία, μοναξιά, όταν ο υπερτροφικός εγωισμός πάσχει, αποπροσανατολισμός, φαρμακομανία, φαρμακολατρεία, φαρμάκι ψυχής. Δηλητήριο. Αυτό δίνουμε στα παιδιά μας και θα το πληρώσουμε. Δεν υπάρχουν εμβόλια, εναντίον της αλητείας και της αγυρτείας. Δυστυχώς.

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΩΝ

Κάποτε, έψηναν στα σπίτια τα πρωινά, ελληνικό καφέ και μοσχοβολούσε ο τόπος.

Ο λιτοδίαιτος Ελληνικός λαός, ξεκινούσε την ημέρα του με εκείνο το «καφεδάκι», που πλέον μόνο σε παλιές ταινίες, έμαθε η νέα γενιά, του εσπρέσο, του γαλλικού, του ιρλανδέζικου και δε συμμαζεύεται. Ο νεόπλουτος δανεισμένος Ελληνικός λαός, κάνει πλέον επίδειξη μεγαλομανίας, παραγγέλλοντας… ακόμα και καφέ, στο σπίτι , όλες τις ώρες της ημέρας. Mαντάμ Σουσούδες και μυαλά εξαεριζόμενα…

Έτσι, ουσιαστικά, η μισή δανεισμένη Ελλάδα, ψήνει καφέ για την άλλη μισή, σε ένα αποκορύφωμα ουσιαστικής «παραγωγικότητας κενού αέρος κοπανιστού», εξυπηρετώντας, όσους δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, ή να βάλουν και τα χέρια τους να δουλέψουν…

Ποιο είναι όμως το καθεστώς εργασίας των ανθρώπων, που φέρνουν τα αγαθά στην πόρτα μας;

Όταν μάλιστα, τις περισσότερες φορές, γινόμαστε μάρτυρες, της συνήθειάς τους να κινούνται με τα μεταφορικά τους μέσα, αντίθετα προς το ρεύμα κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και των οδηγών, που κινούνται νόμιμα, το θέμα αποκτά διαστάσεις. Αυτό, συνήθως οφείλεται στην πίεση, που δέχονται από τους εργοδότες τους, να εκτελέσουν το δυνατό περισσότερες παραγγελίες, σε λιγότερο χρόνο. Μήπως θα έπρεπε επομένως να γίνουν περισσότερο αυστηρές οι ποινές και να απευθύνονται και στον εργοδότη, ούτως ώστε σε περίπτωση, που η παράβαση πιστοποιείται να επιβαρύνεται και αυτός με αυστηρό πρόστιμο;

Εδώ χάνονται ζωές και πρέπει να γίνει κάτι. Οι ντελιβεράδες, πρέπει να προστατευθούν νομικά, από την αυθαιρεσία όσων τους εκμεταλλεύονται.

ΒΑΛΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ…

Ξεχάσαμε τις μάσκες, αρχίσαμε τις βόλτες παντού, στην πολυκοσμία, στα λεωφορεία και τις συγκεντρώσεις, όλοι έξω, στην τρελή χαρά, ενώ ο κορονοϊός, δεν μας ξέχασε καθόλου. Ευπαθείς ομάδες, ας μην ξεχνιόμαστε. Μάσκα στην πολυκοσμία και κλειστό χώρο, τήρηση αποστάσεων, καθαριότητα και προσοχή, δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Όποιος πάλι, επιθυμεί να κάνει γυμναστικές ασκήσεις στο ανοσοποιητικό του, ας αναλογισθεί ότι δεν του φταίνε οι υπόλοιποι να ταλαιπωρηθούν εξ αιτίας του κι ας κάνει βόλτες solo. Έλεος πια, με την ανευθυνότητα ορισμένων.

Μαρία Μπουκουβάλα

Ιατρός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *