Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Jeanne d’ Arc Λαμπάδες, παιχνίδια και πασχαλινά αυγά για τα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

ζαν νταρκΌπως κάθε χρόνο, έτσι αυτό το Πάσχα η Ελληνογαλλική Σχολή του Πειραιά Jeanne d’ Arc, δεν ξέχασε τα ωφελούμενα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Οι μαθητές της Jeanne d’ Arc με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, συνέλεξαν και παρέδωσαν στον Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννη Βοϊδονικόλα, παιχνίδια, λαμπάδες και πασχαλινά αυγά, προκειμένου να διατεθούν στα παιδιά της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά.

Την παρΚΟΔΕΠ1άδοση των παιχνιδιών εκ μέρους της Jeanne d’ Arc έκαναν ο Γενικός Διευθυντής κ. Γεωργούσης και το Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης κ. Βώκου.

Τον κ. Βοϊδονικόλα συνόδευε η Υπεύθυνη του Προγράμματος «Διδακτική Αλληλεγγύη» που υλοποιεί η ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Μπουφούνου Μαριάνθη.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς και τη Διοίκηση της Jeanne d’ Arc, που με το περίσσευμα της αγάπης τους, χαρίζουν κάθε χρόνο χαρά και χαμόγελα στα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π. που τόσο το έχουν ανάγκη».

Ο Γενικός Διευθυντής της Jeanne d’ Arc κ. Θεόφιλος Γεωργούσης ανέφερε:

«Ευχαριστούμε την ΚΟ.Δ.Ε.Π. και κυρίως τον Πρόεδρο κ. Βοϊδονικόλα που μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε μέσω των παιδιών και των γονέων.

Συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια με την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση όλων αυτών των πρωτοβουλιών παίζουν οι γονείς των μαθητών μας, οι οποίοι ανταποκρίνονται πάντα σε αντίστοιχες προσκλήσεις μας και τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *