Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά..Σεμινάριο για τα ηλεκτρονικά βιβλία

esko_2016_kartes_isarisΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 η διαδικτυακή ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για το «MyData» (Ηλεκτρονικά Βιβλία)  και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για τα μέλη του.

Στόχος του δίωρου σεμιναρίου ήταν να παρουσιαστούν, τόσο οι σημαντικές αλλαγές που επιφέρει η εφαρμογή των ηλεκτρονικών βιβλίων στην καθημερινή λειτουργία επιχειρήσεων, όσο και οι ανάγκες συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με τις διατάξεις της ΑΑΔΕ και οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις τήρησης και διαχείρισης των ηλεκτρονικών βιβλίων.

Το θέμα ανέλυσε ο κ. Δημήτρης Ίσαρης, οικονομολόγος φοροτεχνικός, Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά, εκλεγμένο μέλος της ΣτΑ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και Πρόεδρος του πειθαρχικού του ΟΕΕ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *