Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή Αγίου Ρωμανού.Στη Χ.Α.Ν. Νικαίας

χαν 3Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30, Εσπερινός με αρτοκλασία στον Ι. Ναό Οσίας Ξένης. Τις ιερές ακολουθίες τέλεσαν οι ιερείς: π. Παντελεήμων Σταυρίδης, π. Νικόλαος Κρασσάς.

Ακολούθησε ένα επίκαιρο μήνυμα με τίτλο «η Ελλάδα που αντιστέκεται», από τον θεολόγο, Α΄ αντιπρόεδρο της Χ.Α.Ν. Αθηνών και Διευθύνοντα σύμβουλο της Χ.Α.Ν. Νικαίας κ. Παντελή Μαριακάκη.

Συνεχίστηκε χαν 2 η βραδιά με την απονομή τίτλων σπουδών από το μέλος του Δ.Σ. Χ.Α.Ν Αθηνών κ. Αναστάσιο Σπανάκο στις σπουδάστριες ερασιτεχνικού χορού Χ.Α.Ν. Νικαίας υπο την καθοδήγηση της διευθύντριας χορού κ. Ειρήνης Βέγκου. Τίτλους σπουδών παρέλαβαν: Αναστασία Βέρα, Πωλίνα Κατσικάδη, Ολγα Κυριαζή, Ελένη Λουκάνι, Ευαγγελία Πιέτα.

Ακόμη αποδόθηκαν Πτυχία σε σπουδαστές του Ωδείου Χ.Α.Ν. από τον Β΄ αντιπρόεδρο της Χ.Α.Ν. Αθηνών κ. Ιορδάνη Χατζηπαυλιδη και την καθοδήγηση της διευθύντριας του ωδείου Χ.Α.Ν. κ. Κατερίνα Ανδρχαν 1εαδάκη και συγκεκριμένα στους:

-Ευστάθιο Αθανασίου, πτυχίο Αρμονίας με βαθμό άριστα – καθηγήτρια την κ. Κατερίνα Ανδρεαδάκη

-Μαρία Σταυράκη,πτυχίο Αρμονίας με βαθμό άριστα -καθηγήτρια την κ. Άννα Ξανθάκη

-Μαρία Ουρανία Χαντζέρη, πτυχιο πιάνου με βαθμό άριστα – καθηγητή τον κ. Ανδρέα Πριονά

Η Βραδιά έκλεισε με τον χαιρετισμό από τον πρόεδρο της Χ.Α.Ν. Αθηνών κ. Γεώργιο Παπαδάκη.

Την βραδιά τίμησαν, εκτός άλλων και, οι κ.κ.. Βουλευτές: Ρένα Δακουτρού, Γιάννης Ραγκούσης. ο Αντιδήμαρχος κ Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. .Μιχάλης Κουφοπαντελής, η Δημοτική Σύμβουλος και Εκπαιδευτικός κ. Τζένη Γεωργατζέλη, ο κ. Βασίλης Σπανάκος, Συνεργάτης της Χ.Α.Ν. Νικαίας, η κ. Χρυσάνθη Καναβά, Εκπρόσωπος του Συλλόγου Ένωσης Σμυρναίων, η κ. Μαρία Ζουμπούλογλου, Εκαπιδευτικός, Συνεργάτης της Εφημερίδας η Φωνή των Πειραιωτών, η κ. Πάχου και κ. Ιακώβου, Συνεργάτες της Χ.Α.Ν. Αθηνών.

Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου και ώρα 08:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στον Ι. Ν. Οσίας Ξένης.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 18:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε Καλλιτεχνικό Μουσικο-χορευτικό πρόγραμμα από μέλη του Ωδείου Χ.Α.Ν. και της ερασιτεχνικής Σχολής χορού Χ.Α.Ν. Νικαίας.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό απο τον θεολόγο, Α΄ αντιπρόεδρο της Χ.Α.Ν. Αθηνών και Διευθύνοντα σύμβουλο της Χ.Α.Ν. Νικαίας κ.Παντελή Μαριακάκη όπου και καλωσόρισε τους επίσημους καλεσμένους: κ.κ. Γεώργιο Ιωακειμίδη, Δήμαρχο Νικαίας-Ρέντη, τους κ.κ. Βουλευτές: Δημήτρη Μαρκόπουλο, Ρένα Δακουτρού, Γιάννη Ραγκούση, τον Γενικό Γραμματέα της Χ.Α.Ν. Αθηνών Νικόλαο Μπιμπίρη, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, Αντιδήμαρχο, Αντώνη Σταματιάδη, Γενικό Γραμματέα Εμπορικού Συλλόγου, Αντιπρόεδρο Αλληλεγγύης Νικαίας και Μέλος Δ.Σ. ΠΕΝ. Παναγιώτα Ρεσβάνη-Τριβιζά Εκπρόσωπος του Συλλόγου Ένωσης Σμυρναίων.

Η Εκδήλωση άρχισε με την εκφώνηση του προγράμματος από την Διευθύντρια του Ωδείου Χ.Α.Ν. κ. Κατερίνα Ανδρεαδάκη, καλώντας την Χορωδία Ενηλίκων της Χ.Α.Ν. με μαέστρο τον κ. Ανδρέα Πριονά να τραγουδήσουν.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ερμηνείες από σπουδαστές του Ωδείου Χ.Α.Ν: Μαρία-Ουρανία Χαντζέρη, Γκαμπριέλ Κασσαμπιάν.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τραγούδι του απο τους μαθητές της καθηγήτριας κ. Ιωάννας Καλοσκάμη του Ωδείου Χ.Α.Ν: Μαρία Ταράτσα, Μαριάννα, Δέσποινα Χειλά.

Ο λόγος δόθηκε στην διευθύντρια ερασιτεχνικού χορού Χ.Α.Ν. Νικαίας κ. Ρένα Βέγκου όπου και συνέχισε το πρόγραμμα με πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα από μαθητές, μαθήτριες, καθηγητές και καθηγήτριες: Εύα Πιέτα, Όλγα Κυριαζή, Κων/να Κουζή, Πωλίνα Κατσικάδη, Βαρβάρα Μαυροδάκου, Ουράνια-Κ. Παλαμάς, Ναπολέων Λαπαθιώτης, Ανδρέας Πριονάς, Π. Καρούσος, Μαρία Καμολίκη.

Ο Εορτασμός  του Ρωμανού Μελωδού ολοκληρώθηκε με δωράκια και επαίνους προς τους συμμετέχοντες της Καλλιτεχνικής βραδιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *