Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίων Ταμπουρίων Πειραιά

IMG_1017Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 εόρταζε ο ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων Πειραιά. Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 7 τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της γιορτής το πρωΐ τελέστηκε ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 6:30 μεθεόρτιος εσπερινός, περιφορά της ιεράς εικόνας και παράκληση.

Προσήλθαμε ανήμερα της γιορτής, 26 Οκτωβρίου, για να προσκυνήσουμε τον Άγιο, την Παναγία Λαυρεώτισσα, που ευρίσκεται στο Ναό για ευλογία, τα Άγια Λείψανα και να ανάψουμε το κεράκι μας.

Μεγάλο πλήIMG_1031θος πι στών γέμισε τον χώρο του Ναού μέσα και έξω στο αύλειο χώρο. Όλα με κάθε μέτρο για την προστασία της υγείας.

Τις ιερές ακολουθίες τέλεσαν οι Ιερείς του Ναού, ο π. Δημήτριος Αρώνης, προϊστάμενος, ο π. Πολύκαρπος Μπόγρης, ο π. Χαρίτων Παππάς και άλλοι που προσήλθαν να βοηθήσουν την ιερά Πανήγυρη.

Μεταξύ των πιστών διακρίναIMG_1024με, εκτός άλλων και, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καρύδη, τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ.κ. Λεωνίδα Μελά, Κατερίνα Δουρέκα Αντίστοιχα. Τις κυρίες και τους κυρίους, Κατερίνα Καραπιπέρη, Ακριβή Παπαδοπούλου – Κάραλη, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, Παναγιώτη Πρεδάρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *