Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή Παναγίας «Ζωοδόχου Πηγής» Στο Χατζηκυριάκειο Πειραιά

IMG_8048Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, εόρταζε ο Ιερός Ναός «Παναγία Ζωοδόχος Πηγή» Χατζηκυριακείου Πειραιά. Την Πέμπτη 6 Μαΐου το απόγευμα, παραμονή της γιορτής, στις 6:30, τελέστηκε μέγας, πανηγυρικός, αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία. Την Παρασκευή7 Μαΐου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ τελέστηκε ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 6 μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση στην Παναγία.

Προσήλθαμε και μεις την παραμονή της γιορτής το απόγευμα, να ανάψουμε το κεράκι μας, να προσκυνήσουμε, να λάβουμε μέρος στις ιερές ακολουθίες και να ζητήσουμε από την Παναγία να μας χαρίζει από το την Ζωοδόχο Της πηγή, υγεία και ευτυχία στην ζωή μας.

Στον ΕσπIMG_8058ερινό και την αρτοκλασία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

Μεταξύ των πιστών, που είχαν προσέλθει με όλες τις προφυλάξεις και τους κανόνες κατά της πανδημίας, διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον πρώην Έφορο του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Γιάννη Σίμο, τον Επιμελητή του Γηροκομείου Πειραιά κ. Κώστα Πετρίδη, τον στοχαστή Δρ. Τάσο Μπούχλα, τις κυρίες Κατερίνα Καραπιπέρη, Ακριβή Παπαδοπούλου – Κάραλη, Κοκκώνα Σακαροπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *