Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή 28ης Οκτωβρίου 1940. Στην Ένωση Σμυρναίων Νίκαιας – Πειραιά

IMG_0878Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Σμυρναίων Νίκαιας – Πειραιά, 28ης Οκτωβρίου και Θεσσαλίας, Νίκαια, τιμήθηκε πανηγυρικά η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

 

 

IMG_0915Η Ιστορικός, συγγραφέας, Πρόεδρος της Ένωσης Μαγνησίας Μικράς Ασίας και Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Νίκαιας – Ρέντη, με εμπνευσμένη ομιλία της, για το μεγάλο Έπος του 40, μας συγκίνησε, καθώς μας έφερε ζωντανά όλη  εκείνη την μεγαλειώδη εποχή του Εθνικού μας Άθλου.

Ακολούθησε ένα όμορφο χορωδιακό σύνολο της Ένωσης με τραγούδια της εποχής του 40 και κυρίως της μεγάλης μας εθνικής τραγουδίστριας Σοφίας Βέμπο.

IMG_0916Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κυριάκος Νισκόπουλος, βράβευσε την ομιλήτρια κ. Παπαδοπούλου και της απένειμε σχετική πλακέτα για την προσφορά της.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης κ. Δημήτρη Γκιουλιστάνη, τον Σκηνοθέτη κ. Αντώνη Παπαδόπουλο, τις κυρίες και τους κυρίους, Κέρυ Μακρογαμβράκη που τραγούδησε και ωραία τραγούδια της Βέμπο, ως μέλος της χορωδίας, Βασίλη Παρτσινέβελο, Θεώνη Παπαληθείου, Σοφία Καρπαθάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *