Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά..Υπόμνημα στον Υφυπουργό Ναυτιλίας Κ. Κατσαφάδο από τον Πρόεδρο Ι. Βουτσινά

βουτσινάς 1Δέσμη μέτρων και προτάσεων για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του Πειραιά και των παράκτιων και νησιωτικών περιοχών αρμοδιότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, παρουσίασε στον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδο, ο Πρόεδρος του ΕΕΠ και Οικονομικός Επόπτης της ΚΕΕΕ κ. Γιάννης Βουτσινάς.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας παρεβρέθηκαν από μέρους του ΕΕΠ ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Παπαγεωργίου, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Μίχας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Ντάφλος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παύλος Πολιτάκης,  η Υπεύθυνη Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Ιφιγένεια Πέππα, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Δημήτρης Συξέρης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Γιάννης Μουρτζούκος, Πρόεδρος Τμήματος Επαγγελματιών, κ. Αλεξάνδρα Παντελάρου, Αντιπρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών  και ο κ. Νικόλαος Δαμηλάτης, εκπρόσωπος ΕΕΠ του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.).

Ο Πρόεδρος του ΕΕΠ κ. Γιάννης Βουτσινάς, αφού ανέλυσε στον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κατσαφάδο  τις δράσεις του Επιμελητηρίου, του παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις του ΕΕΠ σε ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής – αλλά και σε θέματα συνυπευθυνότητας με άλλα Υπουργεία – που στόχο έχουν να διευκολύνουν την επιχειρηματικότητα και να διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του υγιούς ανταγωνισμού προς όφελος της αγοράς, της κοινωνίας και γενικότερα της τοπικής αλλά και της εθνικής οικονομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *