Η Συνταγή της Φωνής..Ψητό λάχανο
Υλικά: 1 λάχανο άσπρο, Κρέμα βαλσαμικού, Ελαιόλαδο, Αλάτι.
Εκτέλεση: Κόβουμε το λάχανο στη μέση και μετά σε φέτες πάχους 1-1,5 εκατοστά (λεπτότερες από ένα δάχτυλο).
Αλατίζουμε καλά τις φέτες και τις αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Ανάβουμε τη φωτιά και ζεσταίνουμε καλά το σχαροτήγανο ή το μαντέμι.
Ψήνουμε τις φέτες περίπου 3’-3,5’ λεπτά από κάθε πλευρά.
Γαρνίρουμε τις φέτες με την κρέμα βαλσαμικού και ελαιόλαδο και σερβίρουμε!