Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η Συνταγή της Φωνής..Ψητό λάχανο

ΛάχανοΥλικά: 1 λάχανο άσπρο, Κρέμα βαλσαμικού, Ελαιόλαδο, Αλάτι.

Εκτέλεση: Κόβουμε το λάχανο στη μέση και μετά σε φέτες πάχους 1-1,5 εκατοστά (λεπτότερες από ένα δάχτυλο).

Αλατίζουμε καλά τις φέτες και τις αλείφουμε με ελαιόλαδο.

Ανάβουμε τη φωτιά και ζεσταίνουμε καλά το σχαροτήγανο ή το μαντέμι.

Ψήνουμε τις φέτες περίπου 3’-3,5’ λεπτά από κάθε πλευρά.

Γαρνίρουμε τις φέτες με την κρέμα βαλσαμικού και ελαιόλαδο και σερβίρουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *