Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρομουσικοχορευτική παράσταση στην Κρήτη.Από το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού

ΒΑΡΟΥΔΑΚΗ4Το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού την 12η Αυγούστου 2021 πραγματοποίησε θεατρομουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο “Μικρό μου Καστελλόριζο”, στο άλσος “Χλουβεράκη” της Σητείας Κρήτης. Μαζί του συνεργάστηκαν η Πολιτιστική Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλορίζου, το Κέντρο Χορού και Πολιτισμού “Πολυμήλη” και η Χορευτική Ομάδα Παλαικάστρου Σητείας Κρήτης.

Το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού κατ΄αρχή ευχαριστεί το κοινό που παρακολούθησε την παράσταση αυτή και ενθουσιασμένο χειροκρότησε θερμά την προσπάθεια τωΒΑΡΟΥΔΑΚΗ1ν πιο πάνω φορέων. Μεταξύ των παρευρεθέντων ξεχώρισε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου κ. Μαίρη Κυδωνάκη.

Ευχαριστίες για την βοήθεια και παρουσία τους στον Δήμαρχο Σητείας κ. Γ. Ζερβάκη, στην Αντιδήμαρχο κ. Πλατανάκη, στον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ κ. Λυμπερίου και στους υπαλλήλους της υπηρεσίας, στην δημοτική σύμβουλο κ. Μ. Σπανουδάκη, καθώς και στον Διευθυντή της Φοιτητικής Εστίας Σητείας κ. Πετράκη, όπου φιλοξενήθηκαν μέλη των πιο πάνω φορέων.

Ευχαριστίες για την συμβολή και συμμετοχή τους σε όλα  τα μέλη των πιο πάνω φορέων και ειδικά στους: Κ. Βουτυράκη, χοροδιδάσκαλο της Χορευτικής Ομάδας Παλαικάστρου. Ηλ. Καρτάνου, ηθοποιό. Χ. Μπακόπουλο, χοροδιδάσκαλο και Πρόεδρο του Κέντρου Χορού και Πολιτισμού “Πολυμήλη”. Κ. Σαρίνα, αντιπρόεδρο της Πολιτιστικής Μουσικοχορευτικής Ομάδας Καστελλορίζου. Ευάγγ. Σπανουδάκη, που ερμήνευσε τον ρόλο του “Μανώλη Δασκαλάκη”, αρχηγού των εθελοντών Κρητών ανταρτών. Κ. Φαρασόπουλο, δάσκαλο χορού στο ρόλο του ” Ίωνα Δραγούμη”. Αντ. Ψαρουδάκη, πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Σητείας Κρήτης.

Στα τραγούδια του Καστελλορίζου ακούστηκε η φωνή της Προέδρου της Π. Μ. Ο. Καστελλορίζου κ. Ευαγγελίας Ξενοπούλου, τιμηθείσας από την Ακαδημία Αθηνών με έπαινο για την συμβολή της στην διατήρηση και διάδοση της παράδοσης του Καστελλορίζου και της Δωδεκαννήσου γενικότερα.

Ιδιαίτερα ευχαριστίες στους Γεώργιο και Ιωάννη Σπανουδάκη για την βοήθεια που παρείχαν στο ξυλουργικό εργαστήριό τους για την κατασκευή ορισμένων αντικειμένων για τις ανάγκες της παράστασης, καθώς και στην κ. Μ. Σπανουδάκη για την πολλαπλή υποστήριξη και βοήθειά της στην πραγματοποίηση της παράστασης.

Η παράσταση θα επαναληφθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή, στο “Βεάκειο” θέατρο Πειραιά.

Η Πρόεδρος του Τμήματος Πειραιά

του Διεθνούς ΣυμβουλίουΧορού

Καλλιόπη (Πόπη) Βαρουδάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *