Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Νικαίας

174546406_5365691710170115_366126968501539480_nΚυριακή 18 Απριλίου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό μας του Αγίου Νικολάου Νικαίας, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8,30 το βράδυ, θα έχουμε αδελφοί μου την μεγάλη ευλογία να προσερχόμεθα κατά μόνας στο Ναό μας για να προσευχηθούμε και να προσκυνήσουμε τμήμα των Αγίων Λειψάνων της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμοκαλυτρίας, και της Αγίας Ματρώνας της Αόμματης και να πάρουμε ευλογία λαδάκι από την κανδήλα των Αγίων Λειψάνων.
Άς προσέλθουμε αδελφοί μου να προσκυνήσουμε τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Αναστασίας και της Αγίας Ματρώνας, να προσευχηθούμε και να παρακαλέσουμε τις Αγίες μας, να τους εναποθέσουμε με ευλάβεια τα προβλήματά μας, και να ζητήσουμε απο τις Αγίες μας την γρήγορη λύτρωσή μας από την λοιμώδη ασθένεια και πανδημία του κορωνοϊού .
Αδελφοί, ας προσευχηθούμε ιδιαιτέρως για τους ιατρούς μας και για το νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείον της Πατρίδος μας , που δίνουν κάθε ημέρα μάχη για την περίθαλψη των ασθενούντων αδελφών μας .
Αδελφοί μου, ο μακαριστός Γέροντας Αιμιλιανός ό Σιμωνοπετρίτης πάντα προέτρεπε τα τέκνα του να αντιμετωπίζουν την ασθένεια και τον θάνατο ως υιοί Θεού. Θεορούσε δε τόσο αυτονόητη την παρουσία του πόνου στην ζωή του πιστού, ώστε έλεγε πως ” μόνον αν μας ξεχάση ο Θεός ή αν εμείς ξεχάσωμε τον Θεόν, υπάρχει ενδεχόμενο να μείνωμε χωρίς πόνο και χωρίς τους κτύπους μιας ασθενείας “.
~ Έκ του Καθεδρικού Ιερού Ναού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *