Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πειραιά..Ανθρωπιά και Αγάπη για τον Συνάνθρωπο

IMG_8330Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, Συμπολιούχου Πειραιά, διοργανώθηκε εόρτιο απογευματινό για τη νέα χρονιά και για να τιμηθούν όλοι οι άνθρωποι του Ναού, που καθημερινά βρίσκονται κοντά μας με την αγάπη τους.

Πλούσιο κέρασμα και πανηγυρική η ατμόσφαιρα για το νέο έτος που μας ήλθε με πολλές ελπίδες, κατά την διάρκεια του κεράσματος και των ευχών που αντηλλάγησαν, ευλογήθηκε και κόπηκε η πίτα της χρονιάς από τους πατέρες: π. Ανδρέα Προϊστάμενο του Ναού, π. Βασίλειο προϊστάμενο του Ιερού Ναού τοIMG_8325 υ Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά, π. Δημήτριο, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πειραιά, π. Πρόδρομο και π. Ανδρέα, εφημέριους του Αγίου Νικολάου.

Η Χορωδία του Άρχοντα Πρωτοψάλτη του Ναού κ. Γρηγόρη Νταραβάνογλου, μας τραγούδησε κάλαντα των ημερών και παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Στον Ιερό Ναό του ΑγίIMG_8333ου Νικολάου Πειραιά, επιτελείται μεγάλο Χριστιανικό και Κοινωνικό έργο. Τα συσσίτια για τους αστέγους και μη έχοντες, είναι κάτι το καθημερινό, όπως και η παροχή βοήθειας σε κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο.

Μεγάλη είναι και η ευλογία που συχνά έχουμε στο Ναό, όπως πρόσφατα με το ιερό και πάνσεπτο προσκύνημα της Ιεράς Ζώνης της Παναγίας μας.

Μια ευλογημένη ενορία, μας αγκαλιάζει όλους και οι ιερείς πάντοτε κοντά μας, έτοιμοι να αφουγκραστούν την καρδιά μας, να ακούσουν τα προβλήματά μας και να δώσουν λύσεις με ανθρωπιά και αγάπη.

Τους ευχαριστούμε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *