Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κοιμήθηκε ο Πρωτοσύγκελος π. Γρηγόριος Ταυλάριος.Ιεράς Μητρόπολης Γ.Ο.Χ. Πειραιά και Σαλαμίνας

ταυλάριοςΗ Ιερά Μητρόπολις Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος με βαθιά οδύνη αναγγέλλει προς στο χριστεπώνυμο πλήρωμα την εκδημία του Πρωτοσυγκέλλου Αυτής και ιερατικώς προϊσταμένου του ιστορικού Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καραβά – Πειραιώς Αρχιμανδρίτου π. Γρηγορίου Ταυλαρίου.

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί το έτος 1971 ανατραφείς με τα νάματα τις παραδόσεις του ιερού ημών Αγώνος υπό των ευλαβεστάτων γονέων του, έλαβε τους δυο βαθμούς της ιερωσύνης υπό του μακαριστού Μητροπολίτου Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κυρού Γεροντίου Α΄.

Με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γεροντίου Β΄ διορίσθηκε Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς ημών Μητροπόλεως το έτος 2000

Η Ιερά Μητρόπολις δέεται προς τον Αναστάντα Κύριο της Δόξης για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού ιερέως και εύχεται την εξ’ ύψους παρηγορία στους γονείς, τας αδελφάς, τους οικείους και τα πνευματικά τέκνα αυτού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *