Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Λέοντες Καμινίων» Κοπή Βασιλόπιτας – Βραβεύσεις

IMG_1986Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 ώρα 7μμ, στον πολυχώρο Κωσταράκος Καμινίων, Θήρας και Μαντινείας, Καμίνια Πειραιά, οι Λέοντες Καμινίων έκοψαν την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτά τους.

Το υπέροχο αυτό σωματείο του αθλητισμού παράλληλα βράβευσε πολλές προσωπικότητες του Πειραιά για το έργο τους στην Κοινωνία, την Παιδεία και τον Αθλητισμό.

Ο δραστήριος και πανταχού παρών πρόεδρος των Λεόντων Καμινίων κ. Γιάννης Ηλίας, στην σύντομη ομιλία του για την δραστηριότητα των Λεόντων, τόνισε πως, μετά από την τριετή αναστολή τIMG_1973 ων δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας, έχουμε μπει σε τροχιά ανασύνταξης και προγραμματίζονται μεγάλες δράσεις με σκοπό την ανάπτυξη των παιδιών πνευματικά αθλητικά και κοινωνικά για να πάρουν τις βάσεις τους για ένα καλό και δυνατό μέλλον.

Μεταξύ των βραβευθέντων, εκτός άλλων και, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ασπασία Αλιγιζάκη, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Σήφης Βουράκης, ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Πούλος.

Ανάμεσα στους προσελθόντες διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφάδο, τους Βουλευτές κ.κ. Γιάννη Μελά, Νίκο Μανωλάκο, Χριστόφορο Μπουτσικάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καρύδη, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Γρυπαίο, την Πρόεδρο των Απανταχού Μανιατών κ. Δήμητρα Κούβαρη, τον κ. Μανώλη Βούρο.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις εργασίες του δραστήριου συλλόγου «Λέοντες Καμινίων» και στον πρόεδρό του κ. Γιάννη Ηλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *