Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Μέγας ευεργέτης ο Γιάννης Αγγελικούσης

ΑγγελικούσηςΤα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου. Του ανθρώπου που έμπρακτα έδειχνε καθημερινά την αγάπη του για το Νοσοκομείο μας και ήταν δίπλα μας στηρίζοντας μας οικονομικά σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των παροχών υπηρεσιών υγείας για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά αλλά και του υπόλοιπου πληθυσμού της Αττικής.

Ένας Πειραιώτης που έφτασε στη κορυφή και που ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες του και βοηθούσε όπου υπήρχε ανάγκη.  Είναι μεγάλη η συγκίνηση και η τιμή για εμάς η απόφαση της οικογένειας που αντί στεφάνων να δοθούν χορηγίες στο Νοσοκομείο μας, κίνηση που δείχνει τους άρρηκτους  δεσμούς της οικογένειας με το νοσηλευτικό μας ίδρυμα.

Η μεγάλη οικογένεια του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νικαίας είναι συντετριμμένη και εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ευχαριστώντας παράλληλα για αυτή την συμβολική αλλά και τόσο ουσιαστική κίνηση.

Καλό ταξίδι καπετάνιε, θα είσαι πάντα μέσα στη καρδιά και το μυαλό μας.

Τάσος Μύτογλου

Διοικητής Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *