Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με αγιασμό ξεκίνησε το 2ο Γυμνάσιο Περάματος

ελένηΤην Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, το πρωΐ, το 2ο Γυμνάσιο Περάματος, υπό την άξια διεύθυνση του κ. Στυλιανού Καραπιπέρη, Τεχνολόγου, Πολιτικού Μηχανικού, τέλεσε όπως κάθε χρόνο, τον Αγιασμό για την έναρξη και την ευλογία της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022.

Την Ιερά Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο π. Γρηγόριος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Περάματος και συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, του σχολείου, αρκετοί γονείς και κηδεμόνες, ενώ από τον Δήμο Περάματος τίμησε το σχολείο η Αντιδήμαρχος Διοικητικού, Παιδείας και προσχολικής αγωγής κ. Παναγιώτα Βοϊδονικόλα.

Ευχόμαστε στα Παιδιά, τους Γονείς, τους Εκπαιδευτικούς, τους Δημοτικούς Υπαλλήλους, την Δημοτική Αρχή, Καλή και Δημιουργική τη νέα σχολική χρονιά με υγεία και χαρά.

Υγεία και Δύναμη στον πνευματικό μας πατέρα π. Γρηγόριο που κάθε στιγμή είναι κοντά μας, μάς ευλογεί και μας προστατεύει με τις μεσιτείες του στον Κύριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *