Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια απλή γριπούλα ο κορονοϊός Κατά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Π.Ο.ΥΩς «Μία ήπια μέχρι μέτρια απλή ίωση που κάποιος μπορεί να ξεπεράσει, χωρίς ιδιαίτερη ιατρική περίθαλψη / φροντίδα». Αναφέρει για τον ιό, προσδιορίζοντάς τον.

Συνεχίζοντας, τονίζει αυτό που γνωρίζουμε από την αρχή.

Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη και την επιβράδυνση της μετάδοσης είναι να είμαστε καλά ενημερωμένοι για τον ιό και πώς εξαπλώνεται.

Ότι οι μόνοι που υπάρχει πιθανότητα (δεν είναι σίγουρο) να ασθενήσουν, είναι όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα (κι αυτοί είναι που χρειάζεται να προφυλαχτούν). Αυτοί δηλαδή ίσως πρέπει να μένουν περισσότερο στο σπίτι.

Δεν αναφέρει την μάσκα (μάλιστα – τονίζει, όταν βήχει κάποιος να το κάνει στον αγκώνα του – πουθενά μάσκα).

Τονίζει την ΑΠΟΣΤΕΊΡΩΣΗ / ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ των χεριών και πουθενά την μάσκα.

Τώρα βέβαια μας έχουν κατά πολύ μπερδέψει όσοι κάνουν την ενημέρωση, ως ειδικοί, αλλά δεν μπορούν στην ουσία να καταδικάζουν τις αντίθετες απόψεις. Εξάλλου με τις αλλοπρόσαλλες οδηγίες τους και τα περίεργα «προστατευτικά» μέτρα που αναγγέλλουν, έχουν φτάσει τα κρούσματα σε τετραψήφιο νούμερο, διαρκώς αυξανόμενο.

Από κει και πέρα ο Θεός ας βάλει το χέρι του. Εμείς υπακούμε και συμμορφωνόμαστε, όπως άλλωστε έπραξε και ο πρόγονός μας Σωκράτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *