Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά Λειτουργούν κανονικά τα οδοντιατρεία

Οδοντιατρικός Σύλλογος ΠειραιάΤα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα Κορωνοϊού οδήγησαν στη δεύτερη καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας (lockdown) μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Τα οδοντιατρεία κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου θα παραμείνουν ανοιχτά εξυπηρετώντας τους ασθενείς, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα και τις κατευθυντήριες γραμμές του ΕΟΔΥ και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Οι Έλληνες οδοντίατροι έχουν την εμπειρία και την κατάρτιση και είναι πλήρως προετοιμασμένοι να προσφέρουν οδοντιατρική περίθαλψη στους ασθενείς τους με ασφάλεια.

Υπενθυμίζουμε ότι για την προσέλευση στα οδοντιατρεία απαραίτητη είναι η τηλεφωνική συνεννόηση με τον οδοντίατρο για ραντεβού καθώς και η αποστολή γραπτού μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό ¨1¨.

Στη δύσκολη αυτή περίοδο ζητάμε την κατανόηση αλλά και τη συνεργασία των ασθενών. Να τηρούν την ώρα προσέλευσης γιατί ο χρόνος των ραντεβού προγραμματίζεται ούτως ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για τον αερισμό, την απολύμανση, την αποστείρωση αλλά και την προετοιμασία για τον επόμενο ασθενή. Απαραίτητη είναι η καθολική αλλά και η σωστή χρήση μάσκας καθώς και η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων για τα οποία ο ασθενής θα πρέπει να ενημερώνεται από τον οδοντίατρο του.

Μόνο αν συνεργαστούμε σωστά θα βγούμε Νικητές.

Μιχάλης Αγρανιώτης Πρόεδρος

Αθανάσιος Καράγιωργας Γενικός Γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *