Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Πειραιά.Ενισχύουν τη δράση του Ι.Ν Αγ. Γεωργίου Περάματος

γιάπαππας 1Η ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά, αναγνωρίζει την διαχρονική προσφορά τής Εκκλησίας ιδιαίτερα μάλιστα, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τήν Ελλάδα.

Δείχνοντας η ένωση το κοινωνικό της πρόσωπο, πρόσφερε τρόφιμα μακράς διάρκειας, στον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Περάματος που σιτίζει σε καθημερινή βάση πάνω από 120 πολίτες της περιοχής.

Τρόφιμα που μαζεύτηγιάπαππας 2καν με όχημα που γύρισε όλες της περιοχές του Πειραιά, μαζεύοντας από τις ομάδες τις τσάντες με τα αγαθά για τούς συνανθρώπους μας.

Στην προσπάθεια αυτή, αποδείξαμε ότι μπορούμε όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε μια ασπίδα ανθρωπιάς για τους συνανθρώπους μας, από το Πέραμα που τήν έχουν μεγάλη ανάγκη, βοηθώντας τον π. Αντώνιο στο δύσκολο έργο που επιτελεί.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας, ο Αντιπρόεδρος Α’ Σταύρος Μπάκας, ο ταμίας Αντώνης Κανέρης, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Κοντραφούρης, Ο πρόεδρος Στέφανος Φούσκας και τα μέλη Γιώργος Γιαβρής, Νίκος Κασάρχος Βετεράνοι Περάματος τα υπόλοιπα μέλη δυστυχώς δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω υποχρεώσεων.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την φιλανθρωπική αυτή δράση ο Νικόλαος Σούτας, που είναι και χορηγός των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά.

Ο χορηγός Αντώνης Τσάτσος με τους φούρνους Ήπειρος που δεν ξεχνάει τον συνάνθρωπο στης δύσκολες μέρες που ζούμε.

Προσφέροντας και αυτός στην σπουδαία αυτή κίνηση φιλανθρωπίας.

Οι ομάδες τών Βετεράνων που βοήθησαν σε αυτόν τον ιερό σκοπό είναι :

Νίκη Ρέντη- Πανφαληρικος- Βετερανοι Περάματος- Ηρακλής Νίκαιας- Μοσχάτο- Ιωνικός- Δόξα Πειραιά- Χατζηκυριάκειο- Νέοι Ευγενείας- Εθνικός Πειραιά- Δραπετσώνα- Ερμής Κορυδαλλού- Αργοναύτης- Χαραυγή- Ασπρόπυργος- Αστέρας Μαγούλας, και τέλος οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω.

Στάθης Γιάπαππας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *