Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομιλία για Νίκο Παπακωνσταντίνου . Κοπή πίτας στο Λογοτεχνικό Εργαστήρι «Εν Πλώ»

IMG_8707Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, στα γραφεία της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, Δραγάτση 1 Πειραιά, το Λογοτεχνικό Εργαστήρι Πειραιά «Εν Πλώ», του λογοτέχνη, κριτικού Παύλου Φήμη, πραγματοποίησε σύναξη στην οποία πραγματοποιήθηκε επεξεργασία νέων κειμένων των παρόντων μελών και φίλων.

Ακολούθησε ομιλία από τον επικεφαλής του Εργαστηρίου κ. Παύλο Φήμη με θέμα «Νίκος Παπακωνσταντίνου» (1920-1993), 30 χρόνια από τη θάνατό του.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης και των ομιλιών, κόπηκε και η πίτα του Εργαστηρίου. Ακολούθησε κέIMG_8716ρασμα και ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά.

Εξαιρετική και αυτή τη φορά η συνάντηση των ανθρώπων του πνεύματος και του πολιτισμού. Μεγάλη η συμμετοχή και χαρούμενη η ατμόσφαιρα, για την καλή πορεία του Λογοτεχνικού Εργαστηρίου, που όσο πηγαίνει και αυξάνεται με ανθρώπους νέους και με πολλά και όμορφα πνευματικά και πολιτιστικά ενδιαφέροντα.

Μεταξύ των προσελθόντων, εκτός άλλων, διακρίναμε και τις κυρίες και τους κυρίους: Λίνα Αθανασίου, Ακριβή Κάραλη – Παπαδοπούλου, Νίκη Μιχαήλ Κατσικάκη, Γεράσιμο Καλογερά, Ελένη Δάλλα, Στέλιο Βέργο, Αναστάσιο Στέφο, Ανδρέα Δημάκη, Μαριγώ Κουκά, Ιδομενέα Σαρρή, Ελένη Σταθοπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *