Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ολυμπιακός 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΓΙΑΠΑΠΑΣ2Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στο Β΄ ημίχρονο κατάφερε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να δαμάσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με το χρυσό γκολ το Άχμετ Χασάν με 1-0. Ήταν το 93″ και ο Καμαρά από δεξιά κερδίζει το φάουλ, ο Φορτούνης αναλαμβάνει να το εκτελέσει όλος ο κόσμος είναι μέσα στην περιοχή του η μπάλα έρχεται στα κεφάλια των Χασάν και Σεμέδο ο Χασάν σε αυτές τις φάσεις είναι “μανούλα” σηκώνεται στον αέρα και με γυριστή άπιαστη κεφαλιά η μπάλα στη δεξιά γωνία του νεαρού Αθανασίου που είχε αντικαταστήσει τον Χουτεσιώτη λόγω τραυματισμού.

Συνολικά ο Ολυμπιακός είχε 5 ευκαιρίες μαζί με το πέναλτι και πέτυχε δυο τέρματα μαζί με το ακυρωθέν. Πολλά προβλήματα ο Ολυμπιακός στο Α΄ πεταμένο ημίχρονο, καμία βοήθεια δεν είχε από τους ακραίους επιθετικούς Μπρούμα, Μασούρα, Βρουσάϊ. Είχε όμως από τους ακραίους μπακ Ρέαμπτσιουκ, Ντρέγκερ που ήταν συνεχώς στην επίθεση.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ (72΄ Βρουσάι), Σισέ, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46’ Καμαρά), Βαλμπουενά (82’ Τιαγκο Σίλβα), Μασούρας (66΄ Χασάν), Μπρούμα (46΄ Φορτούνης), Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (46΄ Αθανασίου), Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Λιάσος, Σιόνητς, Καρτάλης (87΄)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *