Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

«ΠΕΙΡΑΙΑΣ… ΣΕ ΤΑΞΗ» Δημοτική Παράταξη του Κώστα Νιζάμη

νιζάμηςΜια τυχαία συνάντηση στα γραφεία του «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ» εξελίχθηκε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Νιζάμης ήταν καθαρός και απόλυτα κάθετος.

– Το τραμ χάρος δεν προσφέρει αλλά δημιουργεί προβλήματα στην πόλη.

– Η Καταστροφή της Πειραϊκής πρέπει να σταματήσει άμεσα, γιατί υποβαθμίζει την περιοχή και ο Πειραιάς, εκτός άλλων, θα γίνει κέντρο διερχομένων, χωρίς κανένα όφελος, είπε χαρακτηριστικά.

IMG_1147– Η ανάπλαση κατάστρεψε το Μικρολίμανο και από μοναδικό και γραφικό το έκανε τραγικό. Φιλοδοξούμε, είπε, με έξυπνες παρεμβάσεις να το κάνουμε πάλι μοναδικό με ένα σχέδιο που επιμελείται ο αρχιτέκτων και επόμενος Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Βιδάλης.

– Θέλουμε εθελοντές Δημοτικούς Συμβούλους, χωρίς μισθούς και αξιώματα, όχι για να βρουν δουλειά, αλλά για να προσφέρουν έργο στον Πειραιά.

IMG_1134Λίγα, καθαρά και σταράτα λόγια, από τον Κώστα Νιζάμη, τον Υποψήφιο Δήμαρχο που θέλει να προσφέρει έργο και να σταματήσει τον κατήφορο του Πειραιά.

Το σίγουρο είναι ότι ο συνδυασμός «Πειραιάς Σε Τάξη», στις επόμενες Δ. εκλογές θα ταράξει τα θολά νερά του λιμανιού, με νέες ιδέες και πρόσωπα μακριά από πολιτικούς και πολιτική, γιατί, όπως μας είπε, η δημοτική αρχή θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Συνδυασμό του Κώστα, γιατί το αξίζει και ότι λέει το εννοεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *