Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πειραϊκός Σύνδεσμος..Αγιασμός για την χειμερινή περίοδο Βραβεύσεις αριστούχων Ωδείου και Ζωγραφικής

IMG_1496 Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, το πρωΐ, στην αίθουσα εκδηλώσεών του, ο Πειραϊκός Σύνδεσμος, Καραΐσκου 104 Πειραιά, τέλεσε αγιασμό με την έναρξη της χειμερινής περιόδου και στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες σπουδαστές του ΩΔΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, του Πειραϊκού Συνδέσμου. Επίσης, δόθηκαν έπαινοι σε μαθητές του τμήματος Ζωγραφικής.

Την ιερά ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο π. Δανιήλ Ψωΐνος, προϊστάμενος του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδας Πειραιά.

Η βράβευση έγινε από την Διοίκηση του Πειραϊκού Συνδέσμου, με επικεφαλής τον δραστήIMG_1498ριο Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Καρλάφτη, την Γενική Γραμματέα κ. Βαρουδάκη Καλλιόπη, τον Ταμία κ. Παπαδογιαννάκη Παναγιώτη, τους κ.κ. Εφόρους: Καλλιτεχνικού Τμήματος Καλούδη Καλλιόπη, Φιλολογικού Τμήματος Δρούζα Γεώργιο, Σωματικής Αγωγής, Καρελά Δημήτριο, τις κυρίες και τους κυρίους, Γωγώ Αγαπητού, αντιπρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά, την κ. Μαρίνα Βλαχάκη, υπεύθυνη Καλλιτεχνικών, Γωγώ Γκύρτη – Κοροντίνη, υπεύθυνη Γραμματείας, τον προϊστάμενο ηλεκτρολογικού κ. Ιάκωβο Τσουράκη, τον κ. Αντώνη Μέντη, και την κ. Χαρούλα Κοντοθανάση, που εκτέλεσαν και χρέη Ιεροψαλτών στην τελετή του αγιασμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *