Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής .Αναβάθμιση Δημοτικού Γυμναστηρίου Δήμου Αγ. Δημητρίου

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2Με νέο, τελευταίας γενιάς, χλοοτάπητα θα λειτουργεί σύντομα το δημοτικό γυμναστήριο του Δήμου Αγ. Δημητρίου, μετά από την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τη Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθην Δ. Νάνου και της Δ/ντριας Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα.

Το έργο προϋπολογίζεται στα 603.010,88 ευρώ, εκ των οποίων τα 535.259,76 ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής και τα 67.751,12 θα διατεθούν από πόρους του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

Σκοπός του έργου είναι η προμήθεια και τοποθέτηση των απαραίτητων υλικών για τη διάστρωση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο δημοτικό γήπεδο επιφανείας 8.700,00 τμ.

Με αφορμή την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ο κ. Πατούλης συζήτησε με την κ. Ανδρούτσου, την δυνατότητα χρηματοδότησης και άλλων έργων, όπως την ανάπλαση της οδού Αγ. Δημητρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *