Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής…Νέα δυναμική επανεκκίνηση για μία Περιφέρεια-Πρότυπο

πατούληςΠρωτοχρονιάτικο μήνυμα

Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη

Η αυγή κάθε νέας χρονιάς αναγεννά προσδοκίες και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Αποτελεί όμως και μια ευκαιρία αναστοχασμού για το χρόνο που έφυγε, αναλογιζόμενοι όσα μπορούσαμε να διορθώσουμε και να αλλάξουμε για το καλό της κοινωνίας μας και του εαυτού μας.

Υποδεχόμενοι το 2023, ας γυρίσουμε σελίδα με πίστη στις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας. Με εθνική ομοψυχία και αγάπη για την Πατρίδα μας, με πίστη στους εαυτούς μας και κοινωνική ειρήνη, να κερδίσουμε κάθε χαμένο χρόνο και να πετύχουμε όσα δεν μπορέσαμε έως τώρα, τόσο σε προσωπικό όσο και συλλογικό επίπεδο.

Φίλοι και φίλες, εύχομαι από την καρδιά μου το 2023 να είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους. Με όραμα, στόχους, αυτοπεποίθηση και δουλειά καλούμαστε να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής μας αλλά και να βρούμε λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που μας απασχολούν συλλογικά, όπως είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η κλιματική αλλαγή, αλλά και η εξασφάλιση της ειρήνης ως εγγύηση για την ευημερία της ανθρωπότητας.

Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κερδίζουμε το μέλλον, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Με αυτή την πεποίθηση, ως Περιφέρεια Αττικής, αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες επιδιώκοντας κοινωνικές συμμαχίες προκειμένου να δώσουμε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα, στρέφοντας τη σκέψη μας στην αίσθηση του καθήκοντος και του ηθικού και πολιτικού χρέους απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας.

Το 2023 θα είναι η χρονιά που η Αττική θα κάνει μία νέα δυναμική επανεκκίνηση. Τα χρόνια που προηγήθηκαν βάλαμε γερά θεμέλια και πάνω σε αυτά  θα συνεχίσουμε με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς να χτίζουμε το όραμα μας για μία Περιφέρεια-Πρότυπο, στην οποία όλοι θα απολαμβάνουμε να ζούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *