Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στους 8 του κυπέλλου ο Ολυμπιακός

ΓΙΑΠΑΠΑΣ3Κλείδωσε την πρόκριση για τους 8 του κυπέλλου Ελλάδος ο Ολυμπιακός χωρίς να παρατάξει την πρώτη ομάδα κάνοντας εκτεταμένο ροτέισον ο Πέδρο Μαρτίνς.

Κέρδισε και παίκτες αφού οι Βρουσάι, Μπρούμα, Ανδρούτσος, Πέπε είχαν εξαιρετική εμφάνιση.

Το ματς δεν είχε ποιότητα ήταν μέτριο και σε αργό ρυθμό, ο Ολυμπιακός δεν βρήκε στο Αγρίνιο ιδιαίτερη δυσκολία από τον Παναιτωλικό όπως στο καραϊσκάκη και εύκολα έφτασε στο 0-3 χωρίς να πατήσει το γκάζι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, με αμυντικό δίδυμο τους Παπαδόπουλο και Σισέ, στα αμυντικά άκρα τους Χολέμπας και Ανδρούτσο. Στο κέντρο οι Πέπε, Μπουχαλάκης και Τιάγκο, στα εξτρέμ οι Μπρούμα και Βρουσάϊ, στην επίθεση ο Χασάν.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Μαλής, Βάντερσον, Τζανακάκης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Λιάβας, Άλβαρες (59’ Μπαρμπόσα), Γιάκολις, Αριγίμπι (74’ Ντάλσιο), Αζάντι (59’ Ματσόλα – 79′ Μανθάτης λ.τρ.).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (60’ Σουρλής), Πέπε, Βρουσάι (73’ Λοβέρα), Μπρούμα (60’ Ραντζέλοβιτς), Τιάγκο (73’ Κάϊπερς), Χασάν (68’ Σουντανί).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *