Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Πνευματικής – Λογοτεχνικής Συντροφιάς.Στου Γιώργου Σωτηρόπουλου

3Μέλη της παλιάς λογοτεχνικής και πνευματικής παρέας του βιβλιοπωλείου «Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» του Γιώργου Σωτηρόπουλου, συναντήθηκαν, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, το μεσημεράκι, στο σπίτι Σωτηρόπουλου στον Πειραιά, και είχαν μια πολύ όμορφη πνευματική και λογοτεχνική συζήτηση, μεταξύ τυριού και αχλαδιού, που ήταν πολύ ωραία και πραγματικά την απολαύσαμε όλοι, μαζί φυσικά με τους γευστικούς, πεντανόστιμους μεζέδες, που περιλάμβαναν και βραστά χόρτα του βουνού με παρθένο, σπιτικό λάδι Μεσσηνίας και κρασί νέκταρ, σπιτικό από την Κορινθία.

Διοργανωτής, της μικρής αυτής συνάντησης, ο δραστήριος Βιβλιοπώλης και Εκδότης Γιώργος Σωτηρόπουλος και μετέχοντες: ο Λόγιος, Συγγραφέας και Λογοτέχνης, Πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Περάματος Χαράλαμπος Δρακάκος, που εκτέλεσε και χρέη μάγειρα, πραγματικά πολύ σπουδαίου, όλα τα εδέσματα μίλησαν στον ουρανίσκο, ο Στρατηγός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ και Λόγιος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Οικοδεσπότης Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο Αρχισυντάκτης της Φωνής Γιάννης Κανατσέλης.

Φυσικά θυμηθήκαμε και τις πολλές και ωραίες στιγμές που είχαμε περάσει στο Βιβλιοπωλείο Σωτηρόπουλου, κύρια τα Σάββατα με ωραία μεζεδάκια, από νωρίς το πρωΐ και με ωραίες συζητήσεις, για κάθε θέμα!

Όμως η παρέα δεν χάνεται και λίγοι λίγοι μαζευόμαστε στο σπίτι του Σωτηρόπουλου και συνεχίζουμε να διαλεγόμαστε και να τα λέμε, σε ατμόσφαιρα φιλική, επιπέδου και αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *