Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Εορτή Αγίου Νικολάου

δοκίμων 3Με μεγαλοπρέπεια, αλλά ταυτόχρονα και με όλους τους κανόνες για την προστασία από τον κορονοϊό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020, το πρωΐ, η τελετή Εορτασμού του Αγίου Νικολάου και της Επετείου των Νικηφόρων Ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13, στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον

Ο Άγιος Νικόλαος, προστάτης του Πολεμικού. Του Εμπορικού Ναυτικού και της Ελλάδας ολοκλήρου, αδοκίμων 2π’ άκρη σε άκρη, τιμάται ιδιαίτερα από όλους τους Έλληνες και βρίσκεται στις καρδιές μας.

Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, παρέστησαν: ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ.κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Αλκιβιάδης Στεφανής, αντίστοιχα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικώδοκίμων 1ν Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος.

Το μήνυμα της γιορτής, από τον χαιρετισμό του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη, είναι ένα και μοναδικό. «Το Πολεμικό μας Ναυτικό με μεγάλο του βοηθό τον Άγιο Νικόλαο, θα επαναλάβει, εάν και όποτε χρειαστεί, τους νικηφόρους άθλους του 1912-1913.

Συγχαρητήρια στον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχο Ιωάννη Καλογερόπολο, για την άψογη διοργάνωση της γιορτής του Αγίου Νικολάου, προστάτη της Σχολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *