Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου.Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση

IMG_0633Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, στην έδρα του, Νεωρείων 143 Πειραιά, ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, πραγματοποίησε την Ετήσια Γενική Τακτική του Συνέλευση, με όσες κυρίες παρούσες.

Λόγω των περιορισμών για την πανδημία, η προσέλευση ήταν πολύ προσεκτική, για την προστασία της υγείας.

Μεταξύ των προσελθουσών κυριών διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πρόεδρο κ. Ματα Κορναράκη, και τα παρακάτω απλά μέλη ή μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Άννα Δασκαλάκη, Μαίρη Κυδωνάκη, Ελένη Γεωργοπούλου, Ειρήνη Τσίμπη, Λίλα Μυσιρλή, Γιάννα Θεοδωρακάκη, Μαριάννα Τουργκερογλου.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης είχαμε ένα καλό Κρητικό κέρασμα με γλυκά εδέσματα και ρακές από την εορτάζουσα, προ ολίγων ημερών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Μαρία Κυδωνάκη, η οποία εισέπραξε τις ευχαριστίες και τις ευχές μας.

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, είναι από τους πλέον δραστήριους Συλλόγους της πόλης μας και ευχόμαστε να συνεχίσει και τη νέα χρονιά με την ίδια αγωνιστική διάθεση την θετική συμμετοχή του στον πολιτισμό του Πειραιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *