Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου.«Η Γυναίκα Σύμβολο Αγάπης Αλληλεγγύης και Ευγνωμοσύνης».

 

σύνδεσμος 2«Η Γυναίκα Σύμβολο Αγάπης Αλληλεγγύης

και Ευγνωμοσύνης».

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Διαδικτυακή Εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου με θέμα: «Η Γυναίκα Σύμβολο Αγάπης Αλληλεγγύης & Ευγνωμοσύνης».

Ευχαριστίες: Α) Στην Εισηγήτρια Δρ. Παττακού -Παρασύρη Βασιλική, Κοινωνική Λειτουργό – Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονική Συνεργάτιδα και καθηγήτρια Κοινωνικής Εργασίας, Εργαστηρίου Διεπιστημονικής Προσέγγισης για την βελτίωση της Ποιότητας Ζωής ΕΛ.ΜΕ. ΠΑ. Β) Τον κ Τζεφεράκο Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Πειραιά και Πρόεδρο του Δημοτικού καναλιού ΕΝΑ του Πειραιά 90.4 που υποστήριξε την Εκδήλωση με την παρουσία του αλλά και παρέχοντας την Επικοινωνία της Εκδήλωσης μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές διευθυντή προγράμματος κ. Παρασκευά, τον υπεύθυνο του μουσικού κ. Φύτρα, τεχνικούς κλπ.

Γ) Το ράδιο ΚΡΉΤΗ 87.5 FM του για την αναμετάδωση της Εκδήλωσης.

Δ) Τον κ Ζαρίφη Δημήτρη που συμμετείχε με την παρουσία του στην Διαδικτυακή Εκδήλωση, καθώς και στο γραφιστικό Επικοινωνιακό μέρος αλλά και την δημοσίευση στην εφημερίδα «ΖΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ».

Ε) Τις Εφημερίδες ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ και & την ηλεκτρονική εφημερίδα της κ Παπαγεροθέου (ΠΕΙΡΑΙΑΣ 365) για την Δημοσίευση της Εκδήλωσης.

σύνδεσμος 1ΣΤ) Τους συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων ήταν η κ. Βαρουδάκη Πόπη πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού και Γενική Γραμματέας του Πειραϊκού Συνδέσμου, η Πρόεδρος κ. Κολοβού Χριστίνα και η γεν γραμματέας κ. Φουστέρη Κική της ΧΕΝ Πειραιά, η κ. Βερυκάκη Ελλάς Αντιπρόεδρος Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η Μουσικοπαιδαγωγός και μέλος του ΟΠΑΝ κ. Μεντή Σταυρούλα, η κ Χολέβα – Δρόλια Ελένη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΧΕΝ Π. Φαλήρου. Επίσης συμμετείχαν ο κ. Αγαπητός Παναγιώτης, η κ. Σαλαγιάννη, τα μέλη του Συνδέσμου κυρίες Γανωτοπούλου Άση Παθολόγος Διαβητολόγος, Γανωτοπούλου Βασιλική υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στον Σύλλογο Σακχαρώδους Διαβήτη Πειραιά, η ομάδα ΝΝΠ και πολλά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου.

Ζ) Τέλος τους Έλληνες της Κύπρου που παρακολούθησαν την Εκδήλωση.

Ήταν μια πολύ Επίκαιρη και Ουσιαστική τοποθέτηση που έθεσε κάποιους προβληματισμούς για τον Ρόλο της Γυναίκας σήμερα με την διαχείριση της Πανδημίας αλλά και στο άμεσο μέλλον μέσα από την Αγάπη την Αλληλεγγύη και την Ευγνωμοσύνη.

Την Εκδήλωση χαιρέτισε η πρόεδρος κ. Κορναράκη Μάτα ενώ έλαβαν μέρος η γεν γραμ κ. Δασκαλάκη η ταμίας κ. Γεωργοπούλου η κ. Φίλιππα Άννα υπεύθυνη Πρόνοιας και όλο το υπόλοιπο Διοικητικό του Συνδέσμου!

Εξαιρετικός ο συντονισμός και η παρουσίαση της εκδήλωσης από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου κ. Μαίρη Κυδωνάκη – Αγαπητού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *