Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

”Το ταξίδι” ομαδική έκθεση ζωγραφικής Στην Γκαλερί Art Prisma Πειραιά

IMG_7334 Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, ώρα 20:00 μ.μ. έγιναν τα εγκαίνια ομαδικής εικαστικής έκθεσης 23 καλλιτεχνών με τον τίτλο “το ταξίδι”, στη Gallery ArtPrisma, Κουντουριώτου 187 Πειραιάς.

Η μεταπανδημική περίοδος μετά τον εγκλεισμό και την κοινωνική απομόνωση, καταγράφει μια διάθεση του ανθρώπινου δυναμικού της για “το ταξίδι”.

H έκθεση επιχειρεί να διερευνήσει μετά τον Covid 19 και τη πανδημική κρίση την ανάγκη του ανθρώπου για ταξίδια στο φυσικό περιβάλλον, για φυγή από τον αστικό κIMG_7343οινωνικό ιστό, και μετά την κοινωνική απομόνωση, την ανάγκη της ανθρώπινης επαφής, αλλά και την αναζήτηση για νέες πολιτείες ονειρικές.

Ένας πλούσιος εικαστικός διάλογος με διαφορετικές εικαστικές προτάσεις που μας ταξιδεύουν, ταξίδι στο γαλάζιο του ουρανού, ταξίδι στο απέραντο γαλάζιο του κυκλαδίτικου τοπίου, ταξίδι με θέαση την τέχνη, ένα πνευματικό πολυεπίπεδο ταξίδι.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Αγγελική Αντωνέα, Μάγδα Αποστόλου, Καλλιόπη Ασαργιωτάκη, Ελπίδα Βουτσά, Ελένη Δαβίλα, Τάσος Δήμου, Ειρήνη Κανά, Πέτρος Καραβέβας, Αγγέλα Κάραλη, Κάλλη Καστώρη, Μαρία Κτιστοπούλου, Σπύρος Λύτρας, Ευάγγελος Παπαγιάννης, Έλενα Παπαδημητρίου, Νίκος – Γιώργος Παπουτσίδης, Μαρία Πετρούτσου, Βάσω Πουρίδου, Αφροδίτη Σεζένια, Παναγιώτης Σιαγκρής, Ρέα Σταυροπούλου, Κων/νος Τόλης, Δέσποινα Τσακνή, Ελένη Τσοτσορού.

Προσήλθαμε και μεις να δούμε την υπέροχη αυτή έκθεση και πραγματικά τα έργα είναι όλα ένα προς ένα με μεγάλη παρουσία φιλοτέχνων και άκρως εγκωμιαστικά σχόλια.

Διάρκεια έκθεσης μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2022, με ώρες λειτουργίας καταστημάτων και Δευτέρα Κλειστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *