Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Υπουργείο Ναυτιλίας..Απονομή ξιφών Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος

ΤΕΛΕΤΗ1 Παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφάδου και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Γεώργιου Αλεξανδράκη, απονεμήθηκαν ξίφη σε ενενήντα εννέα (99) νέους Σημαιοφόρους Λιμενικού Σώματος, απευθείας κατάταξης, ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (Σ.Ν.Δ.) στον Πειραιά, χοροστάτησε ο π. Νήφων Καπογιάννης, πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Πειραιά.

ΣτηΤΕΛΕΤΗ4ν τελετή παρέστησαν επίσης ο Υπουργός Μετανάστευσης κ. Νότης Μηταράκης, οι κ.κ. Βουλευτές: Ιωάννης Τραγάκης, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου κ. Μανώλης Κουτουλάκης, ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, οι Α’ και Β’ Υπαρχηγοί Λ.Σ. Αντιναύαρχοι: Ιωάννης Αργυράκης, Αλέξανδρος Τσελίκης, ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου, εκπρόσωποι της Εφοπλιστικής Κοινότητας, Ναυτικών Ενώσεων και Επιμελητηρίων, Επίτιμοι Αρχηγοί Λ.Σ., ο Πρόεδρος της Λέσχης Λ.Σ. καθώς και οι Πρόεδροι και μέλη των Ενώσεων Απόστρατων Αξιωματικών Λ.Σ. και Π.Ν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *