Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Υπουργείο Ναυτιλίας .Τελετή Ορκωμοσίας Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ3Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας 39 Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (Σ.Ν.Δ.) στον Πειραιά, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Υποστράτηγος Π.Σ. Σπυρίδων Πέτρου ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Π.Σ., ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός  Γραμματέας Αιγαίου κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκης, ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Αργυράκης Ιωάννης, ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Τσελίκης Αλέξανδρος, ο Υποδιοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Αρχιπλοίαρχος Τσούκας Βασίλειος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *