Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΧΑΝ παράρτημα Νικαίας..Κοπή πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

IMG_1581Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, στην φιλόξενη και δραστήρια ΧΑΝ, παράρτημα Νικαίας, πραγματοποιήθηκε η πρωτοχρονιάτικη γιορτή της με παρουσία πολλών φίλων, μελών και κατοίκων της Νίκαιας.

 

 

IMG_1572Η Διοίκηση της ΧΑΝ υποδέχτηκε με κέρασμα τους προσελθόντες και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε μεγάλη γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Τη πίτα ευλόγησε ο π. Αθανάσιος Λειβαδιάς προϊστάμενος του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Νίκαιας.

 

IMG_1535Ένα ωραίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έλαβε μέρος πριν και μετά την ευλογία της πίτας, έδειξε ένα μικρό μέρος του τι ακριβώς προσφέρει αυτή η αξιόλογη οργάνωση στην περιοχή της Νίκαιας.

Την παρουσίαση του προγράμματος και της όλης εκδήλωσης έκανε με υποδειγματικό τρόπο ο κ. Ιορδάνης Χατζηπαυλίδης, αντιπρύτανης Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Χορωδία της ΧΑΝ υπό την κ. Κατερίνα Ανδρεαδάκη εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε. Στην παιδική χορωδία υπό τον κ. Ανδρέα Πριονά, δώσαμε συγχαρητήρια για την άψογη εμφάνισή της.

Η χοροδιδάσκαλος κ. Ρένα Βέγκου με τα χορευτικά της έδωσε έναν άλλο αέρα στην όλη εκδήλωση και είχε πολύ καλά σχόλια από όλους.

Μια εκδήλωση που είχε απ’ όλα και πάνω απ’ όλα έδειξε ότι η ΧΑΝ στα 100 χρόνια της παρουσίας της στην Νίκαια ήταν κάτι παραπάνω από ωφέλιμη με πολλές και επωφελείς δραστηριότητες που την έχουν κατατάξει στο πρώτο πνευματικό, μουσικοχορευτικό και καλλιτεχνικό σωματείο της πόλης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση είχαμε από τον πρόεδρο της ΧΑΝ κ. Γιώργο Παπαδάκη.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον πρώην Υπουργό κ. Γιάννη Ραγκούση,τους κ.κ. Βουλευτές: Νίνα Κασιμάτη, Δημήτρη Μαρκόπουλο, την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Ιωακειμίδη, τους Πολιτευτές κ.κ. Χρήστο Σαλαλέ, Δημήτρη Διαμαντίδη, Γιώργο Βρεττάκο, Ελένη Πέτρακα, τους κ.κ. Προέδρους, του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας κ.κ. Αντώνη Σταματιάδη, του Νεκροταφείου Σχιστού Δημοσθένη Σταματάτο, του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δήμου Νίκο Παπαγεωργίου, τον Αντιπρόεδρο της ΧΑΝ κ. Παντελή Μαριακάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Λευτέρη Χατζηπαυλίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Πρόδρομο Ζαχαρόπουλο, Τζένη Γεωργαντζέλη, τον Πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *