Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χορός Αποφοίτησης Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Με μεγαλοπρέπεια, και μέτρα προστασίας υγείας

IMG_7490Ο χορός της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων ήταν πάντα ένα εξαιρετικό γεγονός που σημειωνότανε ιδιαίτερα από τους κοσμικογράφους και κάποτε είχε γίνει μέρος πολύ επιτυχημένης Ελληνικής ταινίας, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μας είχε λείψει αυτό το όμορφο συμβάν, που τύχαινε μια φορά το χρόνο και σηματοδοτούσε την αποφοίτηση των Ναυτικών Δοκίμων και την ένταξή τους στους νέους αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού.

IMG_7489Φέτος με το δειλό άνοιγμα ελευθερίας από την πανδημία, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας φρόντισε με επιμέλεια και κάθε ασφάλεια για την υγεία, να πραγματοποιηθεί ο χορός της αποφοίτησης και να χαρεί με τους Ναυτικούς του Δοκίμους την χαρά της έναρξης της επαγγελματικής τους καριέρας και την ένδοξη ένταξή τους στους ένδοξους Έλληνες Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.

IMG_7512Λίγα τα λόγια του κ. Πάττα προς τους Δοκίμους και μεγάλη η χαρά του, που πήρε άγουρα νιάτα σπουδαστές και έβγαλε ώριμους αξιωματικούς έτοιμους να υπηρετήσουν την πατρίδα.

Με ζωντανή μουσική, νόστιμα εδέσματα, άφθονο κρασί, αναψυκτικά και πολύ κέφι το βράδυ της 24ης Ιουνίου 2022, ημέρα Παρασκευή, γιορτάσαμε όλοι μαζί τον ετήσιο χορό της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, στους περιποιημένους, δροσερούς και καλαίσθητους κήπους της.

19Το παρών έδωσαν, εκτός άλλων και, ο Υπαρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Υποναύαρχος Γιώργος Καμπουράκης, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη, ο Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Τσελίκης, ο Υποδιοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Αρχιπλοίαρχος Βασίλειος Τσούκας, ο Διευθυντής Ναυτικής Εκπαίδευσης Πλοίαρχος Μάνθος Γαβαλάς, ο πρώην Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων κ. Ιωάννης Καλογερόπουλος.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχο Ιωάννη Πάττα για την πρόσκληση της εφημερίδας μας, Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ στον χορό και τον συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση της γιορτής.

17Ευχόμαστε και του χρόνου, να είμαστε όλοι καλά και να γιορτάσουμε μαζί με τους Ναυτικού Δοκίμους τον εκλεκτό χορό αποφοίτησής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *