Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Χριστουγεννιάτικες ΟΛΠ δράσεις 4000 δώρα για τα παιδιά των γειτονικών Δήμων

ΟΛΠ1Η ΟΛΠ Α.Ε. διέθεσε και φέτος 4000 δώρα για τα παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών των γειτονικών Δήμων (Πειραιά, Περάματος, Σαλαμίνας), ενώ σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές των παντοπωλείων διανεμήθηκαν τρόφιμα σε οικογένειες. Η παράδοση των διατακτικών πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο Mr. YU Zenggang και την Ανώτατη Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. Εκ μέρους των Δήμων παρέστησαν οι κ.κ. Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Λαγουδάκης, Δήμαρχος Περάματος και Παντελής Διολέτης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σαλαμίνας.

Επίσης η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. οργάνωσε μια σειρά από ενέργειες και δράσεις ενόψει των Χριστουγέννων:

Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η ΟΛΠ Α.Ε. ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης που παρέχονται στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.

Προσέφερε δώρα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως κάθε χρόνο, μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους εργαζόμενους και στα παιδιά των εργαζομένων της Εταιρείας, ενώ βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές και φοιτητές (συνολικά 34 βραβευθέντα παιδιά).

 

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. Yu Zenggang απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, τόνισε ότι: «για μία ακόμη χρονιά η ΟΛΠ Α.Ε. συμπαραστέκεται στις ασθενέστερες ομάδες των τοπικών κοινωνιών και συμβάλλει στο έργο των δημοτικών αρχών για την αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *